LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Andrea Bocelli a fost infectat cu COVID-19 în martie

Share

Andrea Bocelli (61 de ani), sotia sa, Veronica Berti (36 de ani), dar și alți membri ai familiei lor au fost infectați cu COVID-19 în martie. Andrea și Veronica au făcut mărturisirile marți în fața spitalului universitar din Pisa, unde s-au prezentat pentru a dona plasmă. 

Bocelli a făcut testul de coronavirus în 10 martie și a ieșit pozitiv. Artistul a explicat că a avut febră ușoară, în rest niciun alt simptom.

Pandemia care a zguduit întreaga lume ne-a afectat, de asemenea, și pe mine și pe câțiva membri ai familiei mele. Din respect pentru cei care au avut forme grele ale bolii, cu consecințe serioase, am decis să nu fac aceast diagnostic public. De asemenea, nu am vrut să-mi alarmez fanii și am dorit în același timp să protejez intimitatea familiei mele’, a declarat ulterior tenorul la Good Morning America.

‘Având posibilitatea de a dona sânge pentru a ajuta la găsirea unui vaccin pentru COVID, răspunsul meu a fost imediat DA. Un gest modest, dar important – prin care imi aduc o mică contribuție’, a adăugat el.

Starul italian a susținut de Paște un concert emoționant în fața Domului din Milano, în fața unui oraș gol, aflat în carantină. A fost cel mai mare eveniment de muzică clasică transmis live pe YouTube. Concertul Music For Hope a doborât recorduri mondiale, cu peste 40 de milioane de oameni care au urmărit cele 30 de minute cu Andrea Bocelli.

profm