LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Ce se întâmplă cu finala Românii au talent: juriul stă acasă, finaliştii îşi prezintă numerele tot de acasă

Share

Restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au afectat și felul în care show-urile live de televiziune ar trebui să se desfășoare.

Asta se întâmplă și în cazul Românii au talent, show care a suferit schimbări majore pentru ultimele sale ediții din sezonul 10. 

Românii au talent 2020 nu a mai avut parte de o semifinală, ci de o ediție specială cu unele dintre ele mai originale momente ale sezonului care au concurat pentru Premiul de originalitate. Câștigătorul va fi anunțat în finala Românii au talent. El va fi decis prin voturile acordate de public. 

Așa că, cei 22 de concurenți care se luptă pentru Premiul de originalitate pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. 

Finala Românii au talent 2020: schimbări și premiere

Acum, finala Românii au talent 2020 a suferit și ea modificări. Distanțarea socială a făcut ca anul acesta niciunul dintre membrii juriului să nu fie la aceeași masă. Astfel, Andi Moisescu, Mihai Petre, Andra și Florin Călinescu vor juriza numerele finaliștilor, adică a celor care au primit Golden Buzz în preselecții, din propriile lor case. Nici concurenții nu vor fi prezenți în platoul emisiunii, ei își vor prezenta numerele pentru finala Românii au talent din propriile case. La fel, Smiley și Pavel Bartoș vor prezenta finala Românii au talent tot de acasă. 

Asta impune și anumite provocări, dar stabilește și un precedent. „Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu cei 10 concurenți, jurații, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător”, au declarat surse din Pro TV pentru Click!.

Locurile 2 și 3 primesc premii în bani

O altă premieră pentru finală constă în faptul că acei concurenți care se vor clasa pe locurile 2 și 3 vor primi și ei premii în bani.

Astfel, câștigătorul Românii au talent 2020 va primi un premiu de 120.000 de euro, concurentul de pe locul al doilea va primi 20.000 de euro, iar cel de pe locul trei un premiu de 10.000 de euro.

UN SITE DE MUZICA