LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Apple Music anunță 100 de cele mai bune albume din toate timpurile

Share
apple-music-anunta-100-de-cele-mai-bune-albume-din-toate-timpurile

Apple Music a dezvăluit recent “Top 100 cele mai influente albume ale tuturor timpurilor”, o inițiativă menită să omagieze “cele mai semnificative înregistrări muzicale din istorie”. Acest clasament a fost alcătuit de experții de la Apple Music împreună cu un grup de artiști, printre care Maren Morris, Pharrell Williams, J Balvin, Charli XCX, Mark Hoppus, Honey Dijon și Nia Archives, alături de renumiți compozitori, producători și profesioniști din industria muzicală.

Conform lui Rachel Newman, directorul senior de conținut și editorial al Apple Music, acest top reprezintă “apogeul curatorierii umane și o celebrare a artei narative și a expertizei muzicale”. Newman a subliniat că această listă este o “scrisoare de dragoste adresată albumelor care au format generatii de melomani, fără a fi influențată de statistici sau popularitatea streaming-ului pe platformă”.

Primele zece locuri din această listă prestigioasă au fost deja publicate, arătând o diversitate de genuri și ere muzicale: șapte dintre aceste albume sunt lansări din secolul 21, două din anii ’90 și unul din anii ’70. Printre artiștii evidențiați se numără Tyler, The Creator, Robyn, Lorde, Travis Scott, Solange și Burial. E vorba despre locurile 100-91, iar cate alte 10 locuri vor fi prezentate zilnic.

Iată un fragment din lista care a fost lansată:

100. “Body Talk” de Robyn
99. “Hotel California” de Eagles
98. “ASTROWORLD” de Travis Scott
97. “Rage Against the Machine” de Rage Against the Machine
96. “Pure Heroine” de Lorde
95. “Confessions” de USHER
94. “Untrue” de Burial
93. “A Seat at the Table” de Solange
92. “Flower Boy” de Tyler, The Creator
91. “Listen Without Prejudice Vol. 1” de George Michael

În plus, pentru a face experi

 » Citește continuarea pe pagina autorului