LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

My Dying Bride anunţă albumul “A Mortal Binding”

Share
my-dying-bride-anunta-albumul-“a-mortal-binding”

Primul single de pe noul album My Dying Bride poartă numele de “Thornwyck Hymn” şi se bucură de un videoclip regizat de către Daniel Grey. Prezintă o poveste tragică despre dorinţă şi soarta unui sătuc maritim. Solistul Aaron Stainthorpe a explicat că numele acesta complex vine de la satul de pescari Thornwyck, care a fost bântuit de apele îngheţate de pe ţărm timp de secole.

Menţionează şi creaturi ascunse în adâncurile apei sărate şi oamenii răpiţi de acele creaturi. “A Mortal Binding” este primul album My Dying Bride din 2019 încoace. Pe atunci se lansa “The Ghost of Orion”. Noul disc are ca teme anxietatea şi pierderea şi va include un veritabil cadou pentru fani, o piesă de 11 minute numită “The Apocalyptist”, plină de “viori funerale”.

Iată tracklist-ul albumului din 2024:

01. Her Dominion
02. Thornwyck Hymn
03. The 2nd Of Three Bells
04. Unthroned Creed
05. The Apocalyptist
06. A Starving Heart
07. Crushed Embers

My Dying Bride a lucrat cu Mark Mynett pentru a şlefui sunetul acestui material discografic, cu el lucrând şi la “The Ghost of Orion”. Compania sa, Mynetaur Productions are în CV albume de la Paradise Lost şi Rotting Christ de altfel, unele apreciate. Cu 3 decenii de melancolie, tristeţe, death şi doom, My Dying Bride este un nume greu în iindustrie, purtând amprenta travaliului artistic şi torturii personale a lui Aaron Stainthorpe şi Andrew Craighan.

Grupul are o carieră de 33 de ani şi e compus din Aaron, la voce, Andrew la chitară, Lena Abe la bas, Shaun MacGowan la clape şi vioară, Neil Blanchett la chitară şi Dan Mullins la tobe.

My Dying Bride se află pe lista trupelor care vin la Rockstadt Extreme Fest 2024, la Râşnov, alături de Behemoth, Amon Amarth, Dimmy Borgir sau Opeth.

 » Citește continuarea pe pagina autorului