LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Un actor din “Masca lui Zorro” și “Once Upon A Time” vine la Comic Con 2023

Share
un-actor-din-“masca-lui-zorro”-si-“once-upon-a-time”-vine-la-comic-con-2023

Tony Amendola este primul invitat anunțat cu care fanii vor avea șansa să se întâlnească, să se fotografieze sau să obțină autografe. Cu o carieră de 45 de ani, actorul a interpretat zeci de roluri, printre care cele din “Stargate SG-1”, continuarea filmului “Stargate” din 1994, una dintre cele mai populare producții science fiction, precum și “Once Upon A Time”, serialul care îmbină universurile fantastice din povești și basme cu lumea reală.

Tony Amendola a mai jucat și în filmele horror “Annabelle” și “The Curse of La Llorona” și a interpretat personaje episodice în numeroase serii precum “The X-Files”, “Seinfeld” sau “Star Trek: Voyager”. Actorul de origine italiană și-a împrumutat vocea și unor personaje din jocuri video: în “World of Warcraft” a fost Khadgar, unul dintre personajele cheie ale jocului, iar în “Star Wars Jedi: Fallen Order” l-a interpretat pe cercetătorul Jedi, Eno Cordova.

Comic Con România sărbătorește anul acesta 10 ani, în care a adus mai aproape de fani universurile jocurilor, filmelor, serialelor și benzilor desenate. Astfel, evenimentul din luna mai va fi doar primul dintr-o serie întreagă care se va desfășura pe tot parcursul anului.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Bilete Comic Con 2023

Abonamentele

 » Citește continuarea pe pagina autorului