LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Celelalte Cuvinte a lansat albumul “Lumea asta” – TRACKLIST

Share
celelalte-cuvinte-a-lansat-albumul-“lumea-asta”-–-tracklist

Albume noi

Trupa Celelalte Cuvinte a lansat un nou material de studio. Intitulat “Lumea asta”, albumul conține 10 melodii și este disponibil pe toate platformele digitale. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

acum 5 ore

pe

20/03/2023

Celelalte Cuvinte fotografie oficiala 2022

Celelalte Cuvinte fotografie oficiala 2022 │ FOTO: Celelalte Cuvinte

Albumul “Lumea Asta” este disponibil pe toate serviciile de streaming, având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari, ce vor fi disponibile în magazinele de specialitate.

Lansat prin Universal Music România, materialul discografic propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-a obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate.

Cu ocazia acestei lansări, trupa Celelalte Cuvinte va porni și într-un turneu de promovare în aproape toate orașele mari din România, care se va întinde pe parcursul mai multor luni. Pe lângă piese de pe albumul “Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului.

TRACKLIST Celelalte Cuvinte – “Lumea asta”

  1. Lumea asta
  2. 3 în 1
  3. Nesupus
  4. Ultima toamnă
  5. Clepsidra fără nisip
  6. Nouă
  7. Allaturka – Allafranca
  8. Aproape cerul
  9. Plecînd încet
  10. Muza mea

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Muzică nouă AUDIO: Trupa Celelalte Cuvinte revine cu un nou single – “Nouă”

Celelalte Cuvinte a lansat o nouă melodie de pe viitorul album de studio intitulat “Clepsidra fără nisip”. “Nouă” este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

acum 5 luni

pe

24/10/2022

Celelalte Cuvinte fotografie oficiala 2022

Celelalte Cuvinte fotografie oficiala 2022 │ FOTO: Celelalte Cuvinte

Piesa “Nouă” a debutat pe 21 octombrie 2022, fiind un nou single de pe noul album al formaţiei “Clepsidra fără nisip”. Materialul discografic a fost prefațat și de alte piese precum “Muza Mea” sau “Nesupus”.

“Totul este nou, dar demult… este și încercarea, dar și provocarea”, a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Lansată în anii ’80, trupa Celelalte Cuvinte s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorită metaforelor și muzicalității deosebite, ca în “Iarbă prin păr”, “Un sfârșit e un început” sau “Fără cuvinte”, (în care un aport semnificativ îl are și talentul de actor al lui Florian Pittiș), dar și pentru unicele solo-uri de chitară și tobe într-un pur heavy metal ca în “Se lasă rău”.

Prin albumul “Ispita”, orădenii de la Celelalte Cuvinte pare că i-au împăcat și pe fanii care îi iubeau pentru poezia deosebită din melodiile mai vechi, dar și pe rockerii înverșunați, obișnuiți să facă pogo pe piesele de pe albumul “Armaghedon”. Celelalte Cuvinte cântă despre dor, emoții și dureri adevărate, în interpretări unice și cu timbrul inconfundabil al vocii lui Călin Pop, stârnind amintiri de neuitat în sufletul fanilor.

AUDIO: Celelalte Cuvinte – Nouă

 » Citește continuarea pe pagina autorului