LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Câştigătorii MTV Europe Music Awards 2022: Taylor Swift a primit cele mai multe trofee

Share
castigatorii-mtv-europe-music-awards-2022:-taylor-swift-a-primit-cele-mai-multe-trofee

Industria muzicala

Taylor Swift a marcat o premieră în istoria de 64 de ani a topului Billboard Hot 100, devenind prima artistă care a revendicat întregul top 10 al sondajului dintr-o singură “lovitură”. Cântăreața a mai bifat și alte victorii, despre care te invităm să citești în articol.

Publicat

acum 2 săptămâni

pe

01/11/2022

Copertă album

Copertă album “Midnights” │ FOTO: Taylor Swift

Taylor Swift a devenit primul artist din istorie ale cărui piese s-au clasat deodată pe primele 10 poziții din topul Billboard Hot 100. Artista l-a depășit pe Drake, care înregistrase nouă piese din 10 în septembrie 2021, extrase de pe albumul “Lover Boy”.

Pe lângă Drake, Taylor îi depășește și pe The Beatles, pentru cele mai multe piese din topul Hot 100 într-o singură săptămână. Britanicii au ocupat cinci locuri din top în anul 1964.

Toate cele 10 melodii din topul Billboard sunt extrase de pe cel de-al 10-lea album al lui Swift, “Midnights”, care a fost lansat pe 21 octombrie. Materialul discografic a doborât mai multe recorduri, aflându-se, de asemenea, și în topul de albume Billboard 200, cu cea mai prolifică săptămână pentru orice lansare din ultimii șapte ani.

Mai mult, Swift se mândrește cu cele mai multe piese top 10 ale unui artist feminin din istoria topului: 40, depășind-o cu două pe Madonna (38).

“Midnights” este cel de-al cincilea album al lui Swift în puțin peste doi ani, după “Folklore” și “Evermore”. Au urmat apoi “Fearless (Versiunea lui Taylor)” și “Red (Versiunea lui Taylor)”, două reînregistrări ale primelor sale albume, un proiect pe care l-a întreprins după ce fosta ei casă de discuri a fost vândută. “Folklore” a câștigat albumul anului la premiile Grammy în 2021.

Într-un fel, “Midnights” este revenirea lui Swift la pop-line după digresiunile ei din ultimii doi ani. Multe dintre versuri, așa cum a sugerat, seamănă cu introspecțiile de la miezul noptii, gândindu-se la presiunile vieții, la îmbătrânire, la sensul iubirii.

Majoritatea melodiilor au fost scrise și înregistrate cu vechiul său colaborator, Jack Antonoff, și o mare parte dintre ele au fost înregistrate la studioul de acasă al lui Antonoff din Brooklyn și la Electric Lady Studios, labelul Greenwich Village, fondat de Jimi Hendrix.

Albume noi

Păstrând tradiţia anterioarelor lansări de album, Taylor Swift a revenit cu al zecelea disc, “Midnights”, tot în luna octombrie. Noul material discografic conţine 13 piese personale, inspirate de gândurile de la miezul nopţii. Mai multe detalii în articol.

Publicat

acum 3 săptămâni

pe

21/10/2022

Copertă album

Copertă album “Midnights” │ FOTO: Taylor Swift

Taylor a anunţat albumul “Midnights” în urmă cu două luni, numindu-l “povestea a 13 nopți nedormite împrăștiate de-a lungul vieții mele” și “o colecție de muzică scrisă în miez de noapte, o călătorie printre coşmaruri și vise dulci.”

Este cel de-al cincilea album al lui Swift în puțin peste doi ani, după “Folklore” și “Evermore”. Au urmat apoi “Fearless (Versiunea lui Taylor)” și “Red (Versiunea lui Taylor)”, două reînregistrări ale primelor sale albume, un proiect pe care l-a întreprins după ce fosta ei casă de discuri a fost vândută. “Folklore” a câștigat albumul anului la premiile Grammy în 2021.

Într-un fel, “Midnights” este revenirea lui Swift la pop-line după digresiunile ei din ultimii doi ani. Multe dintre versuri,

 » Citește continuarea pe pagina autorului