LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Află cine sunt câștigătorii The Artist Awards 2022

Share
afla-cine-sunt-castigatorii-the-artist-awards-2022

Au început Confruntările la Vocea României, o nouă etapă, emoții uriașe și un pas mai aproape de marele trofeu. Concurenții au repetat, și-au încălzit vocile, iar antrenorii s-au pregătit pentru o nouă misiune, mai dificilă de data aceasta, de a-și înjumătăți echipele. Mai mult, antrenorii au voie să “fure” câte doi concurenți din cei care nu ies învingători din Confruntări.

Bucuria de a fi pe scenă este o condiție obligatorie, pe care toți o îndeplinesc cu desăvârșire, iar piesele cântate excepțional și coregrafiile puse în scenă au îngreunat semnificativ deciziile. Cele șapte duete și un trio de la Vocea României 2022 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Tudor: Iulian Nunucă vs Bogdan Jeler și Ioana Vecerdea vs Maria Niță
  2. Echipa Smiley & Theo Rose: Eduard Stoica vs Mihaela Frimu și Marina Scalețchi vs Sofia Mărculescu
  3. Echipa Irina: Magda Suciu vs Alexandrina Vlad și Andra Botez vs Valeria Marcu
  4. Echipa Denis: Alexandra Șipoș vs Cristina & Victor Sîrbu și Claudiu Mirică vs Teodor Debu

Iulian Nunucă vs Bogdan Jeler

Primii concurenți care au urcat pe scenă au fost Iulian Nunucă și Bogdan Jeler, din echipa lui Tudor Chirilă. Cei doi au cântat piesa “Lay Me Down” de la Sam Smith.

“L-am văzut pe Tudor foarte mulțumit și exaltat în momentul vostru. Eu am fost un pic mai reticentă pentru că mie nu mi-a plăcut atât de mult. Cred că nu mi-a plăcut prima parte, partea lui Bogdan. Acum, părerea mea poate fi subiectivă. Eu aș merge mai departe cu Nunucă”, a declarat Irina Rimes.

Theo Rose a fost de aceeași părere, considerând că Iulian a trăit cu mare intensitate acest moment muzical. Acest lucru a cântărit și în decizia lui Tudor de a merge mai departe cu Iulian: bucuria de a fi pe scenă.

Totuși, Bogdan nu a plecat acasă. Denis și Irina s-au luptat pentru concurent. Bogdan a ales să meargă mai departe cu Irina.

Eduard Stoica și Mihaela Frimu – Watermelon Sugar

Pe scenă au urmat Eduard Stoica și Mihaela Frimu, din echipa Smiley & Theo Rose. Concurenții au cântat piesa “Watermelon Sugar” de la Harry Styles.

“Mie mi-a plăcut! Felicitări pentru moment, vecine! Am fost mai aproape de timbrul lui Eduard și de ce a făcut el. E doar o chestie subiectivă, o textură în voce”, a spus Tudor.

Denis a declarat:

“Băi, felicitări! Foarte bine! Foarte mult sugar în piesa asta. Eu sunt de acord cu ce a zis Tudor, ține de subiectivism. Mie mi-a plăcut cu 0,1 % mai mult Mihaela”.

Smiley și Theo au decis să meargă mai departe cu Eduard. Mihaela a părăsit competiția.

Magda Suciu și Alexandrina Vlad

Următoarele au fost Magda și Alexandrina din echipa Irinei Rimes. Inițial, antrenoarea le-a dat să interpreteze piesa “Come Together” a celor de la Beatles. Lucrurile nu au fost chiar ușoare la repetiții, astfel că Irina s-a văzut nevoită să le dea alt cântec: “I Put a Spell on You”.

“A fost ok. Aveți voci foarte mișto, doar că nu v-ați armonizat foarte bine între voi”, a declarat Smiley.

Tudor a adăugat:

“Mi se pare că a fost o conexiune bună cu band-ul. Nu m-a deranjat că nu v-ați armonizat acolo atât de mult. Cred că și pentru mine Magda a punctat un pic mai bine pe piesă. Cred că una peste alta, a fost un battle ok”.

Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Alexandrina.

 » Citește continuarea pe pagina autorului