LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Emi și Cuza au câștigat a doua ediție Te cunosc de undeva! 2022 – VIDEO

Share
emi-si-cuza-au-castigat-a-doua-editie-te-cunosc-de-undeva!-2022-–-video

Cei patru mentori ai show-ului X Factor au ajuns în penultima etapă a emisiunii cu doi/două concurenți/grupuri. Aceștia au intrat într-o nouă etapă a Duelurilor, în urma căreia a rămas un singur concurent/grup. Vocile rămase sunt finaliștii X Factor 2021. Este vorba de Jomajii, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Bryana Holingher.

Finaliști Delia – Jomajii

Delia a antrenat anul acesta grupurile și a ajuns în etapa Duelurilor cu The Jazzy Jo Experience și Omajii. Jurata a marcat o premieră în istoria emisiunii când a decis să combine cele două grupuri și să facă o trupă finalistă numită Jomajii.

Cea de-a doua etapă e Duelurilor (semifinala) a început cu un show electrizant susținut de cele două grupuri. The Jazzy Jo Experience și Omajii au interpretat un mash-up interesant (“Golddigger”și “I Can’t Dance”). Jurații au fost încântați de momentul celor două grupe:

“A fost cel mai bun moment de astă seară! A fost fix ce trebuie pentru o deschidere”, a spus Florin Ristei.

Primul moment solo a fost cel al trupei The Jazzy Jo Experience. Muzicienii au ales să aducă pe scenă o combinație muzicală spectaculoasă – “Bohemian Rhapsody” și “Don’t Stop Me Now”.

“Jo, îmi place că ești versatilă. Ai făcut în seara asta o poezie rock”, a declarat Loredana.

Omajii au continuat să facă senzație pe scena de la X Factor. Au demonstrat încă o dată că dețin toate calitățile pentru acest show de voci și că merită un loc în marea finală. Cei doi concurenți au ales tot o combinație de piese: “Dream On”, “Lose Yourself” și “Mărie și Mărioară”.

“Ați fost fantastici! Sunteți pentru spectacolul asta!”, a spus Delia.

Finalist Ștefan Bănică – Andrei Duțu

Ștefan a antrenat băieții sub 24 de ani și a ajuns în etapa Duelurilor cu Ionuț Hanțig și Andrei Duțu. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Ștefan. Cei doi concurenți au urcat împreună pe scenă și s-au “duelat” pe melodia “Would I Lie To You”.

“Mi-a plăcut foarte mult!”, a spus Loredana, apreciind contrastul dintre cei doi.

Ionuț Hanțig a revenit pe scenă cu momentul său solo. Tânărul a cântat piesa “Maramu'” de la Dirty Shirt, aducând pe scenă o explozie de energie și atitudine.

“A fost pe sufletul meu! Ești minunat! Nebunia asta care s-a întâmplat pe scenă…a fost mult prea bine”, a fost de părere Delia.

Andrei Duțu a urmat după Ionuț în etapa Duelurilor, la categoria băieților cu vârsta sub 24 de ani. Concurentul a ales să interpreteze piesa “Little Bit of Love”, o alegere curajoasă.

“E o piesă care trebuie transformată ca să o cânți live. El a adaptat-o”, a spus Ștefan.

După cele două momente muzicale, Ștefan Bănică a decis că Andrei Duțu este finalistul echipei sale.

Finalist Loredana – Nick Casciaro

Pe scena a urcat grupa Loredanei, formată din concurenții cu vârsta de peste 24 de ani (femei și bărbați). Artista a continuat etapa Duelurilor cu Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Loredanei. Duelul celor doi concurenți s-a dat pe melodia “Sanie cu zurgălăi”, o alegere riscantă având în vedere că amândoi sunt străini. Mai mult, Loredana a venit lângă cei doi concurenți și a cântat alături de ei.

“Mi s-a părut o joacă muzicală.

 » Citește continuarea pe pagina autorului