LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Delia cântă la primul concert cu plata biletului în criptomonede, la Sibiu pe 8 mai

Share
delia-canta-la-primul-concert-cu-plata-biletului-in-criptomonede,-la-sibiu-pe-8-mai

Concerte & turnee

Sibiul va marca o premieră pe 8 mai 2022, atunci când Delia şi Vali Bărbulescu ţin un concert la Sala Transilvania. Accesul la concert se va face pe baza unui nou sistem de ticketing, care implică NFT şi plata prin criptomonede.

Publicat

acum 20 de secunde

pe

07/05/2022

Afis concert Delia Sibiu 2022 criptomonede NFT

Afis concert Delia Sibiu 2022 criptomonede NFT │ FOTO: Ofero Events

Concertul Deliei şi al lui Vali Bărbulescu (în calitate de DJ) începe de la ora 19:00 pe 8 mai la Sibiu, Sala Transilvania şi reprezintă un experiment pe piaţa de ticketing din România. Un bilet la acest concert este un NFT care se poate achiziţiona de pe platforma Ofero Events. NFT-ul va fi scanat la intrare, iar cei prezenţi la vor intra într-o tragere la sorţi automată pentru aidrop-urile puse la dispoziţie de partenerii Oferi: laptopuri Basm, telefon HIDR şi accesorii crypto. NFT-ul se cumpără folosind criptomoneda românească EGLD din aplicaţia smartphone Maiar.

Există variante de bilete care costă 50 de Ofero Coin şi unele VIP la 250 de Ofero Coin (Ofero Coin se cumpără cu EGLD).

Delia nu e deloc străină de domeniul fintech, aşa cum a arătat la podcasturile la care a apărut alături de soţul său, Răzvan Munteanu. În cele două episoade de la podcastul lui Codin Maticiuc, cei doi au vorbit atât despre criptomonede şi blockchain în general, cât şi despre eGold, criptomoneda românească a companiei Elrond, care provine din Sibiu. Răzvan Munteanu avea şi o firmă de staking, la care puteai ţine criptomonede EGLD pentru un soi de dobândă.

Sistemul de tranzacţii pe bază de monede virtuale a mai fost testat la Sibiu, penttru plata taxelor la Universitatea Lucian Blaga.

Delia a lansat în primăvara anului 2021 piesa “Racheta” sub formă de NFT, fiind un pionier al acestei tehnologii în ţara noastră. Un NFT este un “non fungible token”, un obiect digital unic, care nu poate fi falsificat. Are în spate Blockchain-ul şi va avea o semnătură digitală de autenticitate care să îi confirme unicitatea. Sunt deja şi artişti din afară precum Kings of Leon sau Grimes care şi-au lansat operele ca NFT, dar bilete la concert prin cripto sau NFT nu am mai văzut.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Concerte & turnee

Delia va susține vara aceasta două concerte de proporții la Verde Stop Arena din București. Noul concept al show-ului pregătit de artistă se numește Rockadelia și va fi prezentat publicului pe 1 și 2 iunie.

Publicat

acum 4 zile

pe

03/05/2022

Rockadelia

Rockadelia

Una dintre cele mai nonconformiste artiste din România revine cu un spectacol ce are un concept nou. În cadrul show-ului “Rockadelia”, cele mai cunoscute piese ale Deliei vor avea un sound rock, show-ul urmând să beneficieze de o producție impresionantă și efecte speciale. Delia va avea și o serie de invitați surpriză, care vor fi anunțați în perioada următoare.

“Mi-era dor să fiu pe scenă, să mă reîntâlnesc cu fanii într-un show special. “Rockadelia” este demult în planurile mele și a venit timpul să vă invit în acest univers liber, rebel, în care muzica și bucuria de a fi împreună sunt singurele care contează. Ne vedem pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București la Rockadelia”, a spus Delia.

Prețurile biletelor la Rockadelia,  » Citește continuarea pe pagina autorului