LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Românii au talent: Marion Crampe a plutit cu grație, suspendată de păr – VIDEO

Share
romanii-au-talent:-marion-crampe-a-plutit-cu-gratie,-suspendata-de-par-–-video

În vârstă de 10 ani, Dincă Georgiana Gabriela practică gimnastica de la vârsta de 6 ani. Le-a povestit juraților de la Românii au talent că această pasiune pornește din interiorul ei, nu poate fi explicată în cuvinte. Pentru susținere îi este recunoscătoare mamei. A renunțat la slujba de contabilă pentru a avea grijă de ea și de cei trei frați. “Are foarte multă grijă de noi și îi mulțumesc pentru tot”, a spus Gabriela la audiții, în vreme ce mama ei o asculta înduioșată din culise.

Gabriela Dincă: “Poți să transmiți o emoție fără vorbe, doar prin dans. Asta este pasiunea mea cea mai mare”

Gimnastica este, pentru Gabriela, un stil de viață. Iubește ceea ce face și nu simte că antrenamentele i-ar fura din timpul liber.

“Simt că asta trebuie să fac (gimnastică). Nu există cuvinte prin care pot să mă exprim. Asta simt eu. Mă antrenez foarte mult, 3 ore pe zi, de luni până vineri. Când sunt la antrenament și dansez am o fericire în mine, că fac ce îmi place. Pur și simplu acolo îmi petrec copilăria, dar asta e foarte frumos.

Aș vrea să ajung o gimnastă renumită în numele României. Vreau să ajut România să fie cunoscută de mai mulți oameni. Știu că avem un reper în numele României, pe Nadia Comăneci, dar eu chiar mi-aș dori să ajung cea mai bună gimnastă din România.

Poți să transmiți o emoție fără vorbe, doar prin dans. Asta este pasiunea mea cea mai mare.”

Cum au reacționat jurații după numărul prezentat de Gabriela Dincă la Românii au talent 2022

“Hijo de la Luna”, a trupei Mecano, a fost inspirația muzicală a Gabrielei pentru numărul de gimnastică ritmică prezentat la Românii au talent. Precizia executării elementelor a fost doar punctul de pornire pentru micuța gimnastă. Dincolo de performanța sportivă, Gabriela a reușit să captiveze publicul și să transmită emoție.

Andra: “Sunt șocată să văd un asemenea copil în fața mea”

“Sunt uimită! Sunt șocată să văd un asemenea copil în fața mea. Mi-am dat seama cât de mult muncești văzând ce performanțe faci pe scenă. Cu toate astea, văd un copil care știe să zâmbească, să se bucure de fiecare moment, de aplauze. Mi-a plăcut tot, de când ai intrat. Cum ai vorbit și ce ai făcut tu mi-a fost rar dat să văd aici, la Românii au talent. La un moment dat a făcut un fel de piruetă și, în timp ce făcea pirueta, a ridicat piciorul. Pe mine m-a șocat chestia asta. Foarte frumos”, a declarat Andra.

Bobonete: “Trebuie să mă ierte telespectatorii dacă exagerez, dar o să fac o comparație. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci”

“Gabi, am văzut un număr executat impecabil. Ai ceva calități ieșite din comun față de alte balerine, alte dansatoare, alte gimnaste pe care le-am văzut până acum la Românii au talent. Trebuie să mă ierte telespectatorii dacă exagerez, dar o să fac o comparație. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci, de numărul ei perfect de 10 pe linie”, a spus Mihai Bobonete.

Andi Moisescu: “Dacă m-a surprins cu adevărat ceva, acesta este nivelul la care execuți ce execuți și grația pe care tu reușești să o exprimi la doar 10 ani”

“La un moment dat, în timp ce făcea niște elemente care m-au dus cu gândul la gimnastică, m-am gândit cum ar fi să o avem în față pe viitoarea Nadia. Și noi să nu știm, să nu simțim lucrul ăsta. Dar dacă m-a surprins cu adevărat ceva,

 » Citește continuarea pe pagina autorului