LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Concertul WE ARE ONE îi aduce pe scenă pe cei mai mari artişti români pe 12 martie (Concert Caritabil pentru Ucraina)

Share
concertul-we-are-one-ii-aduce-pe-scena-pe-cei-mai-mari-artisti-romani-pe-12-martie-(concert-caritabil-pentru-ucraina)

Lucian Pășcan a fost “supereroul” celui de-al cincilea episod Românii au talent 2022. Numit astfel de către Andra, care i-a făcut acest compliment aflând că este pompier, Lucian i-a surprins pe jurați cu o pasiune ce nu are nicio legătură cu meseria sa. “Astăzi o să încerc să cânt și să vă încânt. Eu încerc, sunt amator, așa că nu pot eu să-mi dau o notă”, a declarat Lucian înainte de a urca pe scenă, povestind apoi într-un testimonial ce presupune, de fapt, meseria sa.

Lucian, despre meseria de pompier, la Românii au talent 2022: “Din momentul în care sună alarma, practic, în maxim două minute, noi ieșim pe poarta subunității cu autospecialele”

“Meseria este una destul de complicată. La noi situațiile sunt tensionate practic din momentul în care sună alarma. E un moment în care adrenalina îți pulsează în vene foarte puternic. Din momentul în care sună alarma, practic, în maxim două minute, noi ieșim pe poarta subunității cu autospecialele. Indiferent că este iarnă, că este vară, că e sărbătoare, Crăciun, Revelion. Ne poate prinde în orice moment sunetul acesta”, a povestit Lucian.

Ajuns în fața juraților de la Românii au talent 2022, Lucian a dezvăluit că își practică meseria de 15 ani, având acum vârsta de 41 de ani. Originar din Miercurea Ciuc, acesta are două pasiuni, fotografia și muzica, alegând ca pentru audiții să-și prezinte abilitățile sale de cântăreț amator.

Lucian despre pasiunea sa pentru muzică: “Nu am avut niciodată un profesor care să mă îndrume în această privință. Tot ce fac este personal și autodidact”

“Legat de muzica ușoară, pot să spun că în ultimii doi ani am început să o iau mai în serios. Nu am făcut niciodată nici canto, nu am avut niciodată un profesor care să mă îndrume în această privință. Tot ce fac este personal și autodidact. Acasă mi-am aranjat un colțișor al meu, pentru că locuiesc acasă cu trei fete, și acolo a mai rămas un loc disponibil. Când prind momentul, sunt la studio și pregătesc ceva nou. Românii au Talent este un pas important pentru mine, vreau să dau tot ce e mai bun și să iasă un moment care să mă prezinte spectatorilor și să vadă cât de în serios iau eu acest hobby, chiar dacă sunt amator.”

Ce piesă a cântat Lucian la Românii au talent 2022 și cum au reacționat jurații

Lucian a interpretat la Românii au talent piesa “You Are The Reason”, a artistului britanic Calum Scott. Momentul a fost apreciat atât de jurați, cât și de cei din sală, pompierul cu aspirații în muzică trecând în etapa următoare cu 4 de DA.

Andra: “Fain, simplu, din suflet, așa mi s-a părut”

“Ce frumos! Fain, simplu, din suflet, așa mi s-a părut. Nimic complicat. Simplu, frumos, cu emoție, asta am simțit și am surprins așa, câțiva din public care au închis ochii și s-au lăsat duși de muzică și de vocea ta. Foarte frumos”, a spus Andra.

Andi Moisescu: “E foarte plăcut când oamenii vin să dăruiască și eu cu asta am rămas”

“Ai surprins exact esențialul, Andra. E foarte plăcut când oamenii vin să dăruiască și eu cu asta am rămas. Lucian a venit de la Miercurea Ciuc să ne dăruiască trei minute de emoție din partea lui și le-am primit cu drag și sper să le putem întoarce și noi sub forma pe care credem că o aștepți.

Mihai Bobonete: “Atât de simplu și atât de frumos a sunat tot momentul ăsta. Mi-a mers la inimă”

“Lucian,

 » Citește continuarea pe pagina autorului