LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Ce reacții a stârnit piesa “Llámame”, cu care WRS va reprezenta România la Eurovision 2022

Share
ce-reactii-a-starnit-piesa-“llamame”,-cu-care-wrs-va-reprezenta-romania-la-eurovision-2022

Cu 59,23 de puncte, WRS a fost desemnat sâmbătă seară reprezentantul României la Eurovision 2022. Piesa “Llámame” și show-ul pus în scenă de artistul Global Records au fost pe placul juriului, 3 din cei 5 jurați (Randi, Alexandra Ungureanu și Cristian Faur) acordându-i punctaj maxim. Chiar dacă în preferințele publicului a fost pe poziția a doua, media punctajului a fost ridicată, WRS surclasându-i astfel pe Kyrie Mendél și Dora Gaitanovici.

Cum au reacționat fanii Eurovision din România

Ca și după semifinală, reacțiile au fost împărțite. Preponderent, însă, WRS pare să se bucure de susținere, publicul apreciind ritmul piesei, refrenul memorabil și punerea în scenă. Printre criticile aduse, sunt menționate lipsa unei voci puternice și o dicție ce ar putea fi îmbunătățită.

Comentarii de pe pagina de Facebook Eurovision România 2022:

  • “Bravo! Este foarte draguță si ritmata melodia. Și da, îți rămâne în minte. O fredonezi mereu.”
  • “Foarte profi dansatorii, melodia îmi place, poate cântărețul să cânte mai cu curaj.”
  • “E un băiat talentat, dar are nevoie de aplomb pe scenă, mai multa siguranță, inclusiv în voce.”
  • “Deși am votat Dora, nu mă pot supăra pentru piesa aleasă… Wrs e carismatic, dansează bine, melodia se pare că prinde pentru publicul străin..(…) Și urgent Wrs lecții de canto și dicție, în rest… Hola me bebebe”
  • “Oribilă. Nu sunt eu expert în muzică, dar melodia asta nu îmi inspiră nimic. Păcat.”
  • “Bravooooo…deși nu e cel mai bun vocal de acolo…se vede că a muncit cel mai mult și a făcut un adevărat show. Bravo wrs. Bravo România pentru alegere. O să fie calificare.”
  • “Vocea lasă de dorit, e slab. Doar dansul îmi place.”
  • “Mie îmi place melodia! Mult succes ! Indiferent cine câștiga, bârfe și scandal tot erau!”
  • “Wrs are ceva din Freddie Mercury, dar nu la voce, ci la grație și carismă, poate și simțul ritmului.. Succes!”

Cum au reacționat fanii Eurovision din afara țării

Reacțiile vlogger-ilor care urmăresc fenomenul Eurovision au fost, de asemenea, preponderent favorabile. Cel mai entuziast review a fost oferit de Pedro Rivas, care s-a declarat complet cucerit de ritmul latino al piesei. Deși refrenul nu pare să ascundă vreun mesaj profund, Pedro se declară încântat: “Nu e un mesaj adânc, dar e superb, îmi place. Iar refrenul e foarte memorabil și cool”. Originar din Spania, Pedro notează, de asemenea, influențele flamenco din coregrafie, admițând că și ritmul îi este pe plac. Din perspectiva acestui vlogger, vocea lui WRS este bună. Îi puteți urmări întreaga reacție mai jos.

William și Deban de la wiwibloggs au fost ceva mai acizi în comentarii. Potrivit lui William, piesa nu este de cea mai bună calitate (“cheap”), însă te face să o asculți pe repeat. Acesta a apreciat, de asemenea, refrenul memorabil, chiar și pentru cei care nu vorbesc spaniola, considerând “Llámame” un potențial guilty pleasure.

Deban s-a arătat extrem de încântat de WRS, apreciindu-i carisma, dar și momentul coregrafic pe care îl are cu unul dintre dansatori. Pentru el, piesa nu este “cheap”, iar dacă unii ar considera că este, lui îi place oricum.

Potrivit lui Shane, din Belgrad, piesa este atractivă, însă vocea lui WRS lasă de dorit, coregrafia, fiind, de asemenea, prea încărcată. Acesta consideră că juriul va taxa lipsa de originalitate, calificarea României în finală fiind sub semnul întrebării. Întregul show a fost catalogat drept camp (kitsch),

 » Citește continuarea pe pagina autorului