LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

TOOL aniversează 30 de ani de carieră cu o versiune nouă a piesei “Opiate” şi un scurt metraj

Share
tool-aniverseaza-30-de-ani-de-cariera-cu-o-versiune-noua-a-piesei-“opiate”-si-un-scurt-metraj

Ca să vă faceţi o idee cu privire la popularitatea TOOL, formaţia nu avea până în 2019 piese pe reţelele de streaming, inclusiv pe YouTube. La doar câteva zile după publicarea pe YouTube mai toate single-urile sale importante săreau de 1 milion de vizualizări. Albumul de acum 3 ani, “Fear Inoculum” a fost bine primit de fani, mai ales având în vedere “seceta” din 2006 încoace, de la “10.000 Days”.

Revenind la aniversare, TOOL a anunţat în social media planuri de a marca aniversarea a 30 de ani de carieră şi de la debutul EP-ului din 1992, “Opiate”. Aniversarea se va sărbători prin intermediul unei versiuni noi a piesei “Opiate”, extinsă şi regândită. Ea va fi disponibilă pentru streaming pe 1 martie 2022 şi va sosi la pachet cu un scurt metraj, dar şi cu o carte cu artwork cu 46 de pagini. Include fotografii din culise, making of, interviuri şi multe altele, urmând a veni pe 18 martie.

Artisul visual Dominic Hailstone, care a lucrat la filmul SF “Alien: Covenant” a colaborat cu chitaristul Adam Jones pentru a crea noul videoclip de peste 10 minute. Este primul videoclip TOOL din ultimii 15 ani şi ştiind cum arată clipurile formaţiei ne aşteptăm la creaturi ciudate, mister şi multe elemente psihedelice. Poate apare chiar Tricky din nou ca protagonist, cum se întâmpla cu clipurile mai vechi TOOL.

Un teaser al lui Opiate 2.0 se poate asculta mai jos:

TOOL şi-a alienat fanii în ultimele zile, anunţând o ediţie ultra deluxe a vinilului “Fear Inoculum” cu preţul de 810 dolari. Pe 22 februarie trupa a ţinut un concert în Washington DC şi a fost nevoită să îşi oprească reprezentaţia pentru a permite medicilor să îngrijească un fan care leşinase aproape de scenă. Momentul a stârnit panică, lumea amintindu-şi de cazul Travis Scott.

 » Citește continuarea pe pagina autorului