LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: Vanotek feat. Bastien – Talk to Me

Share

Vanotek a lansat single-ul “Talk to Me” în colaborare cu Bastien, cu un groove disco dance, o piesă cu un videoclip pe mood de party filmat și regizat de SAN. Materialul este disponibil în articol.

Piesa a fost produsă de Vanotek și compusă de Vanotek, Bastien și Elena Moroșanu.

“Am făcut mai multe sesiuni cu Bastien, îmi place mult timbrul lui vocal și am considerat că dintre toate piesele la care am lucrat împreună, <<Talk to Me>> trebuie să fie lansată prima”a spus Vanotek.

Bastien a fost, de asemenea, încântat de colaborarea cu Vanotek:

“Îmi aduc aminte de piesa <<My heart is Gone>> a lui Vanotek și încă de pe atunci, îmi doream să ajung la niște sesiuni cu el. Într-o zi, pur și simplu, m-am decis să îi scriu, i-am lăsat și câteva demo-uri, iar de atunci ne-am văzut destul de des la studio. Am lucrat la mai multe piese, dar am simțit că <<Talk to Me>> are o stare specială și că ar merita să o lansăm. Îmi doresc să lucrăm în continuare și să avem un number 1 împreună”, a declarat Bastien.

Sebastian Tudor aka Bastien este un cântăreț și compozitor din București. Bastien își scrie melodiile în studioul său de acasă și se pregătește de lansarea primului său EP. Primul lui single “Stay with Me” a strans aproape 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Găsindu-și influențele din dragostea pentru muzica pop, soul, RnB și electronică, Bastien a combinat idei interesante, câteva dintre acestea amintind de artiști precum James Arthur, Kwabs sau James Blake.

INFOMUSIC