LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Miley Cyrus, Shakira, Justin Bieber și alți artiști vor susține un concert virtual

Share

Nume importante din industria muzicală vor contribui la o nouă cauză importantă. Concertul “Global Goal: Unite for Our Future” este cea mai recentă inițiativă, ce are ca scop tragerea unui semnal de alarmă asupra impactului pe care îl are pandemia de coronavirus.

Organizat de mișcarea Global Citizen și de Comisia Europeană, evenimentul va fi unul complex. Pe lângă momentele muzicale, va avea loc și o conferință despre efectele pe care pandemia le-a avut asupra comunităților marginalizate (inclusiv populația de culoare, cei care trăiesc în sărăcie și cei care sunt discriminați). Evenimentul are ca scop încurajarea guvernelor, sectorul privat și filantropii să contribuie la acțiunile întreprinse de Global Citizen în ceea ce privește dezvoltarea și distribuția echitabilă a terapiei COVID-19, a testelor și vaccinurilor pentru toată lumea, de oriunde.

“Global Goal: Unite for Our Future” va avea loc pe 27 iunie și va fi difuzat la nivel mondial. Evenimentul este disponibil pe Apple, Roku, Tidal, Twitter, Twitch, YouTube și alte platforme. Va fi prezentat de Dwayne “The Rock” Johnson și va cuprinde show-uri ale unor artiști ca Miley Cyrus, Shakira, J Balvin, Justin Bieber și Quavo, Jennifer Hudson, Coldplay, Usher, Christine and the Queens, Chloe x Halle sau Yemi Alade.

INFO MUSIC