LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Kelly Clarkson a intentat divorţ soţului, după aproape 7 ani de căsnicie

Share

Cântăreața în vârstă de 38 de ani vrea să se despartă de Brandon Blackstock, 43 de ani, iar în documentele depuse (pe care au pus mâna și cei de la PEOPLE) ea susține că între ei există „incompatibilități care nu mai pot fi reparate.”

Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2013 și au împreună doi copii – fetița River Rose, în vârstă de 6 ani, și fiul Remington Alexander, 4 ani. Brandon mai este tatăl a doi copii, dintr-o căsnicie anterioară – Seth, 13 ani, și Savannah, 18 ani.

Kelly l-a întâlnit pe managerul muzical la repetițiile pentru Academy of Country Music Awards din 2006; 6 ani mai târziu, în decembrie 2012, s-au logodit.

În timpul pandemiei, ei au stat la ferma lor din Montana, alături de copii. „Este o fermă extrem de frumoasă și este o escapadă frumoasă pentru familia noastră. Este ceva la care eu și Brandon am visat de când eram copii. Asta numim noi acasă”, a spus ea cu câteva luni în urmă.

Mai mult, la final de aprilie, soțul ei i-a făcut o urare specială, cu ocazia împlinirii celor 38 de ani: „La mulți ani, iubito! Te iubesc mai mult decât vei ști vreodată”

De-a lungul căsniciei lor, Kelly a oferit detalii fanilor despre relația ei, dar și despre viața ei sexuală. Ea a dezvăluit că nu s-a simțit niciodată atrasă sexual de cineva, așa cum a făcut-o de Brandon.

UN SITE DE MUZICA