LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Gestul lui Elton John față de femeia pe care în urma cu 50 de ani o părăsea înainte de nuntă

Share

Elton John a plătit recent operația de înlocuire de genunchi femeii pe care a părăsit-o chiar înainte de nuntă, în urmă cu 50 de ani, după ce aceasta i-a cerut ajutorul pentru că nu-și permitea financiar costul intervenției, iar durerile devenisera insuportabile.

Linda Hannon (76 ani) și popstarul Elton John (73 de ani) s-au cunoscut într-un club din Sheffield, în 1968, pe când Elton, cunoscut atunci ca Reg Dwight, avea 21 de ani și se mutase la Londra.

Linda i-a fost alături și l-a susținut inclusiv financiar la vremea respectivă pentru ca el să-și poată urma visul de a face carieră din muzică. 

Elton a cerut-o de soție, însă nu au mai ajuns în fața altarului. Bernie Taupin, compozitorul și amicul lui Elton, l-a convins că nu e deloc o idee bună să se căsătorească pentru niciunul dintre ei.

Câteva luni mai târziu, in 1970, Elton lansa Your Song, iar în 1975, Someone Saved My Life Tonight  în care vorbea despre despărțirea lor. 

La nouă luni după ce și-au spus adio, Linda s-a căsătorit cu James Bowens, dar relația nu a mers pentru că ea încă era îndrăgostită de Elton.

În 1984, artistul a luat-o de soție pe Renate Blauel, dar s-au despărțit patru ani mai tîrziu. În 2014, Elton John s-a căsătorit cu David Furnish. 

Linda mărturisește acum că nu este supărată pe fostul logodnic din tinerețe, căruia în continuare îi spune Reg.

Ea a povestit că le-a scris celor din echipa de management a cântărețului, oferind chiar detalii pe care doar ea și Elton le știau, dar nimeni nu i-a răspuns. Apoi, Linda a cerut ajutorul celor de la publicația Mirror pentru a ajunge la Elton mai ușor.

‘Îi sunt recunoscătoare lui Reg. După atâția ani, el a fost atât de bun și m-a ajutat.’

De când i-a spus că nu se mai pot căsători, Linda l-a mai văzut pe Elton o singură dată, la un concert in Dallas, oraș unde ea locuiește acum.

PRO FM