LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Concertul Celine Dion din Bucureşti se amână pentru 2021: „Nu e nimic mai important decât sănătatea şi siguranţa tuturor”

Share

După ce am aflat oficial că marile festivaluri din România nu se mai țin în 2020, acum aflăm (tot în mod oficial) că și concertul Celine Dion din București s-a amânat pentru 2021.

Mai exact, acesta va avea loc tot pe Arena Națională pe data de 25 iulie 2021. 

Ne pare rău că Celine Dion nu va mai putea susține concertul de la București la data stabilită. Pandemia de COVID-19 are un impact devastator nu doar asupra sănătății populației și a sistemului medical, dar și la nivel social și economic, industria muzicală fiind printre industriile afectate grav. Ne aflăm într-un context unic în istoria recentă, trecem toți prin momente cu adevarat dificile și suntem siguri că fanii Celine Dion din România înțeleg pe deplin această situație. a declarat Laura Coroianu, Director Emagic Live, organizatorul spectacolului din București. 

Biletele achiziționate pentru data de 29 iulie 2020 își păstrează valabilitatea pentru evenimentul din 2021 și vor putea fi folosite pentru acces în ziua reprogramării evenimentului. Participanții la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de access achiziționat și se supun regulamentului organizatorului, termenilor și condițiilor distribuitorului de bilete și dispozitiilor art. 32 din OUG nr. 70 din 14 mai 2020.

UN SITE DE MUZICA