LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Trupe

Lyric Video: twenty one pilots – Level of Concern

Share

Twenty One Pilots a lansat un nou videoclip cu versuri pentru piesa sa “Level of Concern”. Ce are special acest clip? Este realizat în întregime folosind computere din anii ’80 şi le va provoca nostalgie celor care duc dorul minitoarelor uriaşe, dischetelor floppy şi computerelor Apple de acum 40 de ani. Urmăreşte noul lyric video în articol.

“Level of Concern” a debutat ca single în aprilie şi a sosit cu un videoclip filmat de artişti acasă. Piesa a popularizat un refren auzit pe buzele tuturor: “would you be my little quarantine?”. Melodia a debutat recent live într-o versiune nouă, cântată în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon la final de lună mai. Odată cu această reprezentaţie a venit şi vestea că trupa ar putea lansa un album nou mai repede decât plănuia iniţial. Ultimul LP al grupului a fost “Trench”, care avut un fir narativ distopic şi single-uri, clipuri şi artwork atent construite în jurul unui univers post apocaliptic.

Se pare că şi în noul lyric video ar exista easter egg-uri legate de acel univers. Clipul include variante animate ale artiştilor din trupă, prezentate pe computere Macintosh din anii ’80. Animaţiile au fost realizate de Pinot W. Ichwandardi şi familia sa. Indiciile apar sub forma fizică a albumelor: “Vessel” apare ca vinil, “Blurryface” ca o casetă, iar “Trench” ca floppy. Aceste medii de stocare ar face aluzie şi la spaţiul temporal în care se petrece povestea albumelor. Există un întreg thread Reddit numai cu teorii.

INFO MUSIC