LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Feli cântă cu Grasu XXL despre o lecţie de viaţă primită de la tatăl ei în piesa „Banii n-aduc fericirea”

Share

Lecție de viață venită de la tatăl ei

Feli și Grasu XXL cântă despre cum „Banii n-aduc fericirea”, în clipul piesei care face parte din jurnalul muzical al artistei, „#Felidinpoveste. Feli spune că piesa reprezintă o expunere în mod creativ al celui mai important sfat pe care l-a primit de la tatăl ei.

„Tata mi-a spus că Raiul înseamnă bunătate și că doar acolo e averea mea. Am înțeles ce a vrut să spună atunci când am ajuns la București și mi s-a părut că toată lumea din jur era însetată de bani și nu de artă, lucru care m-a întristat mult”, spune Feli.

Învățătura tatălui s-a completat cu experiențele personale ale lui Feli și din acest mix a rezultat o lecție de viață exprimată în cel mai cool și muzical mod: „Mie mi-a fost dat să văd și să trăiesc pe pielea mea că dacă sunt cu sufletul în muzică și cânt despre viață și din inimă, așa cum simt, în timp balanța se va echilibra și financiar”, mărturisește Feli care dezvăluie că întotdeauna muzica și oamenii au fost pe primul loc în viața ei, niciodată banii, care, organic au venit ca o recompensă pe lângă satisfacțiile sufletești. 

Colaborarea cu „un prieten și un sfătuitor cu «cap și suflet» cu care mereu am rezonat”

Feli spune că e recunoascătoare pentru colaborarea cu Grasu XXL, pe care l-a descoperit altfel ca om și ca artist prin prisma versurilor lui de pe piesă.

„E o onoare pentru mine să mă întâlnesc cu Grasu XXL pe aceeași piesă spunând fiecare același mesaj, însă trăit și cântat diferit, după cum am simțit fiecare. Strofa lui e pe repeat la mine în minte și vă rog să o ascultați cu atenție, pentru că merită. Sunt recunoscătoare să cunosc și să cânt cu un așa om și artist. Îl consider un artist extraordinar care reușește să transmită tot ce simte prin muzica lui, un om blând, înțelept, bun și iubitor și un prieten și un sfătuitor cu «cap și suflet» cu care mereu am rezonat”, mărturisește Feli despre Grasu XXL. 

Inspirată de un refren de la trupa Generic

Felia de jurnal „Banii n-aduc fericirea” a dus-o pe Feli înapoi în anii `90 pe când primea sfaturile de viață de la părinți, iar frații ei făceau chefuri în apartamentul lor micuț de bloc la care ascultau toată muzica românească de petrecere.

„Asociez sfaturile alor mei cu atmosfera din casa noastră de atunci când le primeam. Frații mei mari mari aveau prieteni, dădeau chefuri acasă și ascultau muzica românească de petrecere. Mi-a rămas în minte începutul unui refren de la trupa Generic care era fix pe ideea tatei de învățătură. Mi-a tot răsunat în minte când am rememorat episodul și am scris piesa și am ales să-l folosesc fix pe acesta, pentru că el face parte din ce am trăit eu, din tabloul real”, mărturisește Feli. 

UN SITE DE MUZICA