Halsey, împuşcată cu gloanţe de cauciuc de către poliţia din State: „Aveam mâinile în aer, nu ne mişcam şi totuşi au tras”

În toate marile orașe din America au loc proteste generate de asasinarea de către poliție, în văzul întregii lumi, a lui George Floyd. În unele locuri protestele sunt extrem de violente, în altele sunt pașnice, ce este constant aproape peste tot este agresivitatea forțelor de ordine și abuzurile comise de polițiști. 

După ce mai multe echipe de reporteri și jurnaliști din întreaga lume au fost arestați sau împușcați cu gloanțe de cauciuc, a venit și rândul artiștilor care au ieșit la proteste să povestească despre aceste abuzuri.  

Halsey a detaliat într-o serie de postări pe Twitter și Instagram cum a fost agresată de poliția din Los Angeles, în timpul unui protest pașnic. 

Cântăreața a luat parte la un marș al mișcării Black Lives Matter pe 30 mai, alaturi de Yungblud, și a scris că, deși ea nu a fost arestată, mulți dintre protestatari au fost luați pe sus de polițiști și duși în arest.  

Halsey a mai scris și că a fost gazată și împușcată cu gloanțe de cauciuc, tot de către agenți LAPD. 

“[Poliția] a tras cu gloanțe de cauciuc în noi. Nu am rupt rândurile. Mâinile noastre erau în aer. Nu ne mișcam. Și totuși au tras în noi cu gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc.”, a scris ea pe Twitter. 

Halsey a mai spus că, dacă s-ar fi tras de mai aproape, ar fi avut răni serioase.

De asemenea, într-un story pe Instagram, ea mai anunțat că polițiștii au tras fix spre capetele protestatarilor, în momentele pașnice ale demonstrației. Halsey le-a mai transmis fanilor că, dacă sunt revoltați de vânătăile pe care le are ea de la proteste, să se gândească că persoanele de culoare din State sunt tratate mult mai rău de către autorități.

„Așa că implică-te. Semnează petiții. Donează. Postează linkuri. Fă ceva!.”

Ea a mai postat și o listă cu organizațiile care susțin mișcarea Black Lives Matter și și-a îndemnat fanii să doneze, după ce și ea a donat 100.000 de dolari. 

UN SITE DE MUZICA