LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Câte persoane pot participa la o petrecere după 1 iunie

Share

Avem parte de mai multe relaxări după 1 iunie, printre care redeschiderea teraselor și posibilitatea de a merge la spectacole în aer liber, dar cum rămâne cu petrecerile? Câte persoane pot participa la astfel de adunări private?

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a lămurit situația. Astfel, și după relaxările care vor intra în vigoare de luni, la petrecerile private care se desfășoară în aer liber pot participa cel mult 16 persoane, iar dacă petrecerea este organizată într-un apartament pot participa maximum 8 persoane. 

Cu alte cuvinte, cel puțin pentru petrecerile din apartament, poți să vezi cu cei mai apropiați prieteni, iar dacă ții morțiș să ieși afară poți să te vezi cu maxim alți 15 indivizi. 

„Ca și înainte, la petrecerile private în aer liber pot participa 16 persoane, iar în spații închise, de exemplu într-un apartament, maxim 8. Acuma a rămas aceeași regulă și după 15 iunie, pentru că nu s-a internvenit pe zona de petreceri private”, a declarat ministrul Internelor. 

Marcel Vela a precizat că după data de 15 iunie autoritățile vor discuta cu specialiștii și vor decide în ce va consta următorul val de relaxări.

Reamintim că de luni, 1 iunie, vor fi deschise terasele și plajele, iar pentru ieșirea din localități nu va mai fi nevoie de declarația pe propria răspundere.

UN SITE DE MUZICA