LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: Ellie Goulding – Power

Share

Ellie Goulding a lansat un nou videoclip, cel al piesei “Power”, care explică dinamica de putere a sexelor din lumea anului 2020. E vorba despre putere superficială, într-o relaţie cu doi protagonişti ce au necesităţi diferite. Artista şi-a filmat singură clipul şi ce a ieşit vedeţi în articol.

“Power” este cel mai nou single al lui Ellie Goulding de pe viitorul album, care nu are încă un nume. Acesta va fi LP-ul cu numărul 4 pentru artista britanică, care nu ne-a oferit încă o dată de lansare. Videoclipul a fost filmat de Ellie la locuinţa sa din Londra, pe durata perioadei de auto izolare. De direcţia creativă s-a ocupat Imogen Snell, alături de Riccardo Castano de la ISSTUDIO. În clip muziciana apare singură în casă, etalând diferite ţinute, unele mai intime, altele ceva mai glam.

Cadrele amintesc de makeover-urile anilor ’90 şi de filmele biografice despre fotomodelele anilor ’80, cu crâmpeie de zâmbete intercalate cu lenjerii scumpe pe pielea feminină redată în alb-negru. Ellie Goulding cântă despre “minciuni frumoase în serile de vineri”, despre “pierderea magiei” în relaţie şi deseori priveşte direct spre cameră, pentru o conexiune directă cu publicul. Ne aminteşte că nu este o “material girl” şi că “totul din lumea ta se simte ca plasticul”. Pentru videoclip, artista a lucrat cu o echipă formată numai din femei şi l-a regizat prin intermediul aplicaţiei FaceTime.

INFO MUSIC