LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

În plină pandemie de COVID-19, Eminem s-a trezit cu un fan în sufrageria sa

Share

Eminem a trăit recent o experiență traumatizantă, pentru că s-a trezit, în mijlocul nopții, cu o persoană străină care a intrat peste el în casă.

Rapperul a mărturisit că a fost trezit de alarma de securitate și s-a dus să vadă ce se întâmplă, iar în sufragerie l-a găsit pe intrus. Acesta a reușit să fugă, dar poliția l-a prins în scurt timp.

Inițial s-a crezut că este vorba de un spărgător, dar anchetatorii au ajuns la concluzia că, de fapt, era vorba doar de un fan care-și dorea să-l vadă pe artist în carne și oase. 

Fanul, Matthew David Hughes, are 26 de ani și se află acum după gratii, cu posibilitatea de a-și aștepta sentința în libertate dacă plătește cauțiunea de 50.000 de dolari.

Pentru a intra în casa lui Eminem, acesta a folosit un bolovan cu care a spart fereastra bucătăriei. Ce e și mai aiurea în toată acestă poveste este că agenții de pază, care trebuiau să-i asigure securitatea rapperului, dormeau duși în tot acest timp. 

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, dar lucrurile puteau să sfârșească tragic, ca în cazul lui Pop Smoke.

La începutul acestui an, la vila din Hollywood unde stătea Pop Smoke a fost jefuită, iar în timpul acelui caz de intrare prin efracție, rapperul a fost împușcat și, în urma rănilor suferite, a decedat. 

UN SITE DE MUZICA