LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Andra este artistul român preferat al copiilor la Kids’ Choice Awards

Share

Andra este câștigătoarea categoriei „Cel mai iubit star din România”, în cadrul galei NICKELODEON’s Kids’ Choice Awards 2020:Celebrate Together, un spectacol virtual care a avut loc pe 2 mai.

Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes, printre concurenți

Pentru prima dată, artiști din România au fost nominalizați la faimoasa gală dedicată vedetelor favorite ale celor mici, în cadrul unei secțiuni introduse anul acesta.

Pentru obținerea popularului trofeu portocaliu, Andra a concurat alături de artiști precum Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes.

Anul acesta, odată cu măsurile de distanțare socială impuse de situația actuală, gala a avut loc în mediul virtual.

Fanii din România pot urmări evenimentul pe Nickelodeon, pe 22 mai, de la ora 13.00 și în reluare, pe 23 mai, de la ora 18.00.

„Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deține acest premiu și le mulțumesc din suflet! Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea și debordează de sinceritate”, a declarat Andra.

Ariana Grande, Shawn Mendes și Beyonce, artiștii aleși de copii din toată lumea

Printre personalitățile votate de copiii din întreaga lume s-au numărat: Ariana Grande (Artista favorită), Shawn Mendes (Artistul favorit), Ellen DeGeneres (Gazda TV favorită), Millie Bobbie Brown (Starul TV feminin favorit), Tom Holland (Supereroul favorit), Beyonce (Vocea feminină favorită dintr-un film animat), Dwayne Johnson (Actorul favorit), David Dobrik (Starul Youtube favorit), Taylor Swift (Starul muzical favorit la nivel global) și mulți alții.

UN SITE DE MUZICA