LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Trupe

Videoclip oficial: Holograf – N-ai de ce să pleci

Share

“N-ai de ce să pleci”, ne spune formația Holograf din izolare. Noul single cu videoclip este porția de optimism pe care trupa o oferă publicului ca antidot la plictiseală.

Cu cât perioada de izolare se prelungește, cu atât ne dorim mai mult să ne părăsim locuințele. Holograf ne amintește, însă, că “N-ai de ce să pleci“, câtă vreme te menții ocupat cu diverse activități. Prin intermediul acestei noi piese, compuse în izolare, trupa ne invită să vedem lucrurile și din altă perspectivă, apelând la umor pentru a ne descreți frunțile.

Așa cum v-am promis, venim către voi cu un videoclip filmat în izolare – “N-ai de ce să pleci“. Noua piesă este deja online! Ascult-o de acasă, pentru că n-ai de ce să pleci… din casă.
Noi ne-am distrat, sperăm că și voi, după ce veți vedea clipul.

Cei cinci membri ai Holograf au filmat pe parcursul a câteva zile fragmente din videoclipul piesei “N-ai de ce să pleci”, totul fiind regizat și montat de către George Petroșel (Jurjak). În ipostaze amuzante, folosindu-se de diverse obiecte din casa proprie, dar și acompaniati de instrumentele muzicale, membrii trupei apar în ipostaze inedite.

Holograf, una dintre cele mai apreciate trupe din România, și-a început activitatea în 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern. Discografia formației Holograf cuprinde peste 25 de materiale audio și video, cel mai recent fiind albumul de studio, “Life Line”, lansat în 2015.

În martie 2019, trupa a revenit după o pauză de doi ani cu single-ul “Pierd înălțimea din ochii tăi”. Melodia este compusă de Dan Bittman și mixată de reputatul producător britanic Matt Lawrence.

După aproape 40 de ani de activitate, Holograf își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bass).

INFO MUSIC