LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

VIDEO: Dacă îţi plac ritmurile orientale, piesa “Jameiale” e pentru tine!

Share

Nu există un moment mai bun decât începutul verii pentru lansarea pieselor cu ritmuri exotice, pe care să le asculți în timp ce stai întins pe nisip, în adierea brizei mării. Sau chiar și de la fereastră, din izolare, în timp ce visezi cu ochii deschiși la vacanța aia în Thailanda pe care ai fost nevoit să o anulezi din cauza pandemiei.

“Jameiale” este o piesă dance, cu influențe orientale, care își are originea în sufletul artistului Dipaka.

Pentru mine, această piesă are o energie extrem de specială, lucru pe care l-am simțit încă din momentul în care am început să o produc, că totul să decurgă, mai apoi, în cel mai natural mod, 

declară Dipaka.

Dipaka, parte a unei trupe lansată de Costi Ioniță

Dipaka, sau Valentin Tulica, a avut primele tangențe cu muzica încă de la vârstă de 14 ani, făcând parte din “Viva”, trupa înființată de Costi Ioniță.

În prezent, Valentin lucrează în propriul sau studio din Constanța, unde îl conturează pe Dipaka, el fiind proiectul sub numele căruia artistul vrea să ne ofere în continuare bucăți din sufletul lui, îmbinate perfect pe producții care nu ne lasă să stăm jos.

În ultimii 4 ani, Dipaka a reușit să compună piese pentru artiști precum Alexandra Stan, Anda Adam, Oana Radu și Chris Thrace.

Iar dacă îți plac ritmurile orientale, stai geană și pe următoarele lansări ale artistului.

Dă-i play piesei “Jameiale” aici:

UN SITE DE MUZICA