LOADING

Type to search

RCAST.NET
Trupe

Trupa Backstreet Boys aniversează 27 de ani de existenţă

Share

Trupa Backstreet Boys a implinit 27 de ani, pe 20 aprilie, iar membrii grupului au publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie din 1993 și un mesaj de mulțumire adresat fanilor lor.

În imagine apar AJ McLean, 42 ani, Howie Dorough, 46 ani, Nick Carter, 40 ani, Kevin Richardson, 48 ani, Brian Littrell, 45 ani, pe vremea când erau doar niște adolescenți și se plimbau pe plajă.

‘Astazi se implinesc 27 de ani de Backstreet Boys. Pe 20 aprilie 1993 eram toți atât de tineri și pentru prima oară formam o trupă. Nu vă cunoșteam atunci. Fiecare dintre voi erați un vis pentru noi. Am sperat ca ne veti auzi muzica. Apoi ati venit cu zecile, sutele, miile, milioanele!? Știm că suntem aici datorită vouă. Erați visul nostru, acum sunteți realitatea noastră. Suntem recunoscători pentru ce ne-ați oferit fiecare dintre voi și pentru ce urmează. Atâta timp cât va fi muzică… ‘.

https://www.instagram.com/p/B_NdS8kDQbE/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B-5K6dJDyBN/?utm_source=ig_embed

De șapte ori nominalizată la Grammy, trupa s-a format in Orlando, Florida, în 1993. Cei cinci membri ai grupului au lansat primul album de debut în 1996.

Au acum în palmares nouă albume, cel mai recent, DNA, lansat anul trecut.

În martie 2020, au cântat hitul din 1999 ‘I Want It That Way’, fiecare din casele lor, în cadrul concertului de caritate ‘iHeart Living Room Concert for America’.

PRO FM