LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Dua Lipa a ajuns pe lista celor mai bogaţi muzicieni din lume

Share

Dua Lipa și-a dublat câștigurile anuale și a ajuns la aproape 25 de milioane de lire sterline în conturi, dar și pe lista celor mai bogați cântăreți, alături de Adele și Ed Sheeran.

Dua Lipa e la un pas de a intra în top 10 cei mai bogați muzicieni din lume, cu 24,7 milioane de lire sterline în 2020.

Starul pop britanic, în vârstă de 24 de ani, care în aprilie a lansat albumul Future Nostalgia, înregistra anul trecut câștiguri de £11,8 milioane.

O sursă din industria muzicală a declarat pentru The Sun: ‘Dua nu a vorbit prea mult despre afacerile sale, iar acum este unul dintre cei mai de succes artiști pop. Aceste ultime cifre arată că se îndreaptă spre a obține aceleași câștiguri ca Ed Sheeran. Ținând cont de faptul că e cu cinci ani mai tânără, lumea este a ei. Dacă va continua în acest ritm, banii ei vor rivaliza curând cu averea lui Adele’.

Ed are o avere estimată la £170 milioane, iar Adele, la £150 millioane. Robbie Williams se află între cei doi, cu 155 de milioane de lire sterline. 

Dua Lipa s-a născut în Londra, parinții ei fiind din Kosovo și Albania. Artista are acum o relație cu Anwar Hadid, fratele supermodelelor Gigi și Bella. 

Dua a apărut prima dată pe scenă ca model. În 2015 a semnat cu Warner Music Group și și-a lansat albumul de debut în 2017. S-a vândut în peste 16.000 de copii în prima săptămână, iar până la finalul lunii iulie 2018, materialul primea discul de platină cu peste 300.000 de copii vândute în Marea Britanie. În total, până astăzi,  ar fi vândut 1,2 milioane de unități.

Dua Lipa a colaborat cu nume mari precum Calvin Harris, Coldplay și Bruno Mars. Are în palmares trei premii BRIT Awards și două Grammy.

Este urmărită de 4,7 milioane de fani pe Twitter și de 43,9 milioane de utilizatori pe Instagram.

Turneul The Future Nostalgia a fost amânat pentru 2021 din cauza covid-19.

PRO FM