LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

VIDEO: Nane este un personaj anime în clipul piesei “Dragostea ta”, inspirată dintr-o poveste personală

Share

Dacă în ultima perioadă Nane ne-a obișnuit cu ritmuri trap sau colaborări în premieră, în ultima piesă lansată, Nane ne primește în sufletul lui și împărtășește cu noi o parte din experiența lui personală cu iubirea. Artistul lansează “Dragostea ta, o piesă extrem de emoționantă, despre iubire, dorințe, dor și trăiri intense, care îți ajunge direct la inimă. Piesa vine la pachet și cu un clip creativ, în care Nane își trăiește povestea de iubire ca într-un desen anime.

Nane știe că dragostea e cel mai tare drog, iar noua piesă vine la fix pentru fanii care apreciază și latura sensibilă a trapperului: “Piesa Dragostea ta a fost compusă și înregistrată într-o singură noapte, într-o sesiune de studio cu Paul Iorga, după care a fost produsă adițional. El avea o chitară, a început să cânte liniile, care au și rămas în piesă, iar eu, peste liniile lui de chitară, am început să scriu și să cânt ce am scris, am venit cu liniile vocale și cu versurile peste.”, spune el. Artistul a teasuit o imagine animată încă de la lansarea piesei “Lowkey”, unde apare pe copertă ca un personaj scos dintr-un joc video sau dintr-un anime, în timp ce plutește undeva în spațiu. Pentru clipul piesei “Dragostea ta”, el a dus imaginea la următorul nivel, pentru a transmite o emoție mai autentică fanilor.  

O piesă soulful, cu un clip încărcat emoțional

“E o piesă foarte specială pentru mine, e mai clean, mai soulful. Am vrut neapărat să aibă un videoclip anime, pentru că anime-urile sunt foarte încărcate emoțional și mi se pare că un anime transmite mult mai bine mesajul piesei decât l-ar fi transmis un videoclip cu acting în el. E inspirată din experiențele mele personale, e una dintre multele piese pe care le-am făcut împreună cu Paul”, a spus Nane. Clipul reprezentat de o animație 3D a fost realizat de Andrei Tudor Popa (Story/ Director. Animation), Valeria Dumitru (Background artist), Renato Solca (Layout & Compositing), Tudor Bădeanu (3D Artist), Aida Ursu, Texture artist.

Este unul dintre cele mai tari clipuri ale lui Nane sau nu? DĂ-I PLAY:

UN SITE DE MUZICA