LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Cum face faţă Randi izolării: „Singura superputere a artistului este inspiraţia”

Share

Muzica, poezia, filmele sau arta, creațiile de suflet care ne încarcă cu emoții pozitive, sunt ceea ce avem nevoie, în special într-o perioadă în care conectarea cu sinele este mai importantă decât orice. Chiar și în carantină, artiștii noștri nu iau pauză de la creație și noi lansări în care ne regăsim, ceea ce ne oferă speranță că nu suntem singuri în experimentarea sentimentelor confuze care ne încearcă în perioada de izolare la domiciliu.

Artiștii reușesc să rămână productivi chiar și în timpul distanțării sociale, iar noi suntem curioși cum își păstrează creativitatea în fiecare zi. Următorul artist intervievat la domiciliu este Randi, carea lansat și o nouă piesă la începutul perioadei de izolare – „Suflete în carantină”. Mesajul piesei ne arată că doar iubirea și emoția pot supraviețui în orice condiții. Ce frumos!

Suntem „Suflete în carantină”

Randi este unul dintre artiștii care muncesc în liniște și ne prezintă mereu rezultate creative și încărcate de sentimente personale, iar noua piesă a venit la fix pentru perioada care ne încearcă emoțional.

Artistul, care a compus și lucrat în studioul de acasă, declară că această piesă pe care a pregătit-o timp de mai multe săptămâni se adresează celor care sunt și se simt departe de cei dragi: „Am simțit niște lucruri neobișnuite, noi, în toată această perioadă.” 

Videoclipul piesei „Suflete în carantină” este compus din imagini filmate în casa lui Randi, cu efecte vizuale montate anterior și are câteva mesaje perfecte pentru perioada distanțării sociale: singurătate, speranță sau apreciere.

Am pătruns virtual timp de câteva minute în casa, și mai nou, studioul lui, pentru un scurt interviu video, pentru a afla cum se desfășoară la el o zi de izolare, ce rutină adoptă pentru a se menține creativ, dar și ce colaborări muzicale ne-a pregătit în tot acest timp.

Cum alimentează Randi singura superputere a artistului, inspirația: „Singura superputere a artistului este inspirația. Talentul e ceva genetic, dar se și educă. Am început să citesc, să fac yoga și stretching, pentru că am fost destul de încordat în ultima perioadă. Citesc mai mult cărți de dezvoltare personală, pentru că mă ajută mai mult decât orice.

O zi în izolare pentru Randi înseamnă mult sport, mâncare, muzică, pauză de relaxare în curte și treburi casnice și … mai mult sport.

Primul loc unde ar vrea să meargă după carantină este la părinții lui, iar apoi la Valea Doftanei, cu cortul, alături de mai mulți prieteni. 

De Paşte, Randi a rămas acasă și ne-a mărturisit că nu este adeptul mâncării tradiționale.

Prima colaborare cu Connect-R

Randi nu ia pauză de la muzică în timpul carantinei și ne promite mai multe surprize pe plan muzical.

Artistul Famous Production ne-a mărturisit că pregătește prima colaborare cu Connect-R, cu care își dorea să lucreze de mult timp. Piesa este proaspăt terminată și pregătită de lansare, iar mesajul ei este legat tot de perioada de izolare, vorbind despre depărtarea intimă dintre oameni.

Abia așteptăm să vedem ce iese. Co..Randi? V-ați prins voi. 🙂

UN SITE DE MUZICA