LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Pink, infectată cu noul coronavirus: „Această boală este o chestie foarte gravă şi reală”

Share

Pink a anunțat pe Instagram că în urmă cu două săptămâni a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, dar după ce s-a autoizolat cu familia în Los Angeles, s-a vindecat.

Primele simptome i-au apărut cântăreţei, dar şi fiului ei Jameson, în vârstă de 3 ani, în urmă cu două săptămâni.

„Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative”, a scris Pink. 

„Această boală este o chestie foarte gravă şi reală”, a scris ea, ca mai apoi să critice deciziile luate de autoritățile americane: „Este o parodie absolută, un eşec al Guvernului nostru să nu facă testarea mult mai accesibilă”.

„Oamenii trebuie să ştie că sunt afectaţi tinerii şi bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile noastre”, a mai zis ea. 

Artista a anunţat că pentru a se implica în lupta împotriva coronavirusului va dona 1 milion de dolari. 

Cântăreaţa se alătură unei liste lungi de vedete, inclusiv Idris Elba; Olga Kurylenko; Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson; şi actorul Game of Thrones, Kristofer Hivju, care au anunţat că au testat pozitiv pentru coronavirus.

La nivel global, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost raportate peste 1.080.000 de cazuri de infectare şi peste 58.000 de decese. Din totalul celor afectaţi de Covid-19, mai mult de 225.000 au fost vindecaţi.  

UN SITE DE MUZICA