LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

„3 inimi” – prima colaborare dintre Irina Rimes şi Carla’s Dreams!

Share

Așteptam de bună vreme o colaborare între Irina Rimes și Carla’s Dreams, o combinație poetică și complexă, și iată că lucrurile s-au legat la momentul potrivit. Cei doi artiști din Republica Moldova lansează astăzi piesa 3 inimi, o compoziție emoționantă despre iubire și familie, însoțită de un videoclip dulce, colorat și animat.

De ce trei, și nu două?

3 inimi este despre iubirea care ajunge la maturitate și nu mai încape în doar două inimi. Astfel, ele devin trei, iar dragostea începe să prindă mai mult contur, să crească frumos, să fie completă, “căci inima se umple de la 3 în sus”.

Videoclipul piesei este unul colorat și reflectă intensitatea sentimentelor oamenilor atunci când ajung să iubească și să fie iubiți.

Am crescut profesional inspirându-mă din muzica lui. Pentru mine, această colaborare are o semnificație sentimentală, pentru că e un artist de la care, indirect, am învățat multe”,a declarat Irina Rimes despre Carla’s Dreams.

Piesa a fost compusă de Irina Rimes și Carla’s Dreams și produsă de Marco & Seba. Videoclipul a fost filmat de NGM Production (Bogdan Păun – regie și Alex Mureșan – DOP) și Loops Production.

UN SITE DE MUZICA