LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Lora a rămas blocată în Bali – zborul către România i-a fost anulat

Share

Motivul pentru care au ales această destinație a fost pentru că artista și-a dorit să poată trece mai ușor peste faptul că mama ei a murit recent.

Ei urmau să revină în România pe 7 aprilie, unde aveau de gând să intre automat la izolare, dar nu vor mai putea face acest lucru, deoarece zborul lor a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Invitată prin Skype la emisiunea „Vorbește lumea”, Lora a spus:

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui.

Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla.”

În ceea ce privește motivul plecării, Lora a notat într-o postare pe Instagram:

„Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje.

Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine.”

UN SITE DE MUZICA