LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Ce lansări de albume s-au amânat din cauza coronavirusului

Share

O serie de muzicieni și-au reprogramat lansările celor mai recente albume din cauza pandemiei de coronavirus. Află despre cine este vorba.

Coronavirusul a dat peste cap întreaga lume, inclusiv industria muzicală. Au avut loc reprogramări de evenimente, anulări de concerte și îmbolnăviri ale unor muzicieni cu noul virus. Pe listă se pot adăuga și amânările datelor de lansare a materialelor discografice ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada în care vestea despre COVID-19 a explodat.

Până acum, o serie de muzicieni au fost nevoiți să reprogrameze lansările albumelor din cauza pandemiei. De la HAIM la Willie Nelson, iată ce artiști au recurs la reprogramări:

Trio-ul format din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) a anunțat pe 23 martie că lansarea albumul “Woman in Music Pt.III” va fi reprogramată pentru vara acestui an. Discul ar fi trebuit să fie lansat pe 24 aprilie.

“Bună, tuturor! Sperăm că sunteți bine și că stați în casă. Noi suntem în cea de-a unsprezecea zi de carantină, lucru care ne-a făcut să luăm în considerare niște lucruri. Am tot discutat în fiecare zi despre viitorul album și despre cum vrem să vi-l prezentăm. Din cauza a tot ce se întâmplă cu COVID-19, cu schimbările legate de călătorie și carantină de peste tot în lume, am hotărât că cea mai bună soluție este să amânăm lansarea <<Woman in Music Pt.III>> pentru vara acestui an. Nu a fost o decizie ușoară pentru noi. Aveam atâtea lucruri faine pregătite – călătorii în Europa și Australia, precum și un turneu unde am fi putut cânta și dansa împreună, dar sănătatea și siguranța fanilor și echipei sunt principala grijă. După ce ne-am gândit serios, credem că aceasta este cea mai bună soluție în contextul actual. Abia așteptăm să reprogramăm tot ce aveam în plan și abia așteptăm să vă vedem când totul va fi 100% sigur. Între timp, o să mai lansăm piese noi. Vă rugăm să aveți grijă, vă iubim mult!” – HAIM

Willie Nelson

“First Rose Of Spring”, cel de-al 70-lea album de studio al muzicianului Willie Nelson ar fi trebuit să aibă lansarea pe 24 aprilie, dar a fost reprogramată pentru 3 iulie.

Dua Lipa

Cântăreața a anunțat pe 23 martie că albumul “Future Nostalgia” va fi lansat mai devreme din cauza situației dificile cauzată de coronavirus. Artista urma să lanseze albumul pe 3 aprilie, dar a spus că îl va lansa pe 27 martie.

“Sper că vă va aduce o oarecare fericire și sper să vă facă să zâmbiți, să dansați și sper să vă fac mandri”, a spus Dua Lipa.

Kehlani

Cântăreața a anunțat că va reprograma lansarea noului album și a adăugat că nu se poate gândi la muzică în aceste momente dificile.

“Ca să fiu clară, am avut o dată pentru lansare. Nu am putut să ducem la capăt niciun plan sau să mergem mai departe cu albumul din cauza pandemiei. Nu mă pot gândi la muzică în acest moment. Sunt concentrată doar cum să fiu un cetățean bun pentru societate. Aveți grijă, vă iubesc!” – Kehlani

INFOMUSIC