LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Artiştii transmit mesaje de încurajare şi conştientizare fanilor în timpul pandemiei de coronavirus

Share

În contextul epidemiei globale de coronavirus, impactul economic începe să se resimtă și la Hollywood, iar titlul de persoană publică sau celebritate internațională vine și cu o mare responsabilitate în momentele critice ca acestea.

Industria divertismentului este din ce în ce mai afectată de schimbările care se produc odată cu răspândirea lui în lume, iar pandemia afectează vizibil și celebritățile de la Hollywood, care sunt nevoite să facă un pas în spate din lumina reflectoarelor, pentru  a fi un exemplu de urmat pentru fanii lor.

Cât de mult va costa industria muzicală această carantină? Greu de spus. În câteva zile de la instaurarea stării de carantină, marile festivaluri americane, concertele, evenimente sportive, filmările și producțiile cinematografice s-au oprit.

Până pe 15 martie, în America au fost confirmate un total de 2,815 cazuri afectate de coronavirus și 59 de morți, conform  New York Times

Cel mai bun lucru pe care oricine îl poate face acum este evitarea panicii, dar și autoizolarea, atât pentru protejarea proprie, dar și a celor din jur. 

Mai multe vedete americane, printre care și Lady Gaga, Justin Timberlake, Miley Cyrus sau Ariana Grande, fac apel la comunitățile online și încearcă să influențeze prin puterea exemplului propriu, transmițând mesaje puternice de încurajare în vremea carantinei.

Lady Gaga

Lady Gaga este una dintre celebritățile care au renunțat la expunerea în public și au ales să stea acasă în perioada de carantină. Artista spune că este “cel mai generos lucru pe care îl putem face”. 

Sâmbătă, Gaga a publicat o postare specială pe Instagram, unde le transmite fanilor că se va autoizola, după ce a discutat cu mai mulți experți în sănătate:

“Deci am vorbit cu mai mulți doctori și cercetători. Nu este ușor pentru nimeni acum, dar cel mai generos și sănătos lucru pe care îl putem face este autoizolarea și evitarea întâlnirilor cu oameni cu vârsta peste 65 de ani.” scrie artista.

https://www.instagram.com/p/B9u3HXNlSAv/

Alături de mesajele de încurajare, Gaga a postat o poză alături de cei care îi sunt alături în această perioad, cei trei câini ai ei.

“Îmi doresc să îmi vizitez părinții și bunicii acum, dar este mult mai sigur să nu fac asta, pentru a nu risca să îi îmbolnăvesc. Sta acasă alături de câinii mei. Te iubesc lume, vom trece peste asta. Aveți încredere în mine, am vorbit cu Dumnezeu – a zis că vom fi ok.”, a adăugat artista. 

Ariana Grande

Ariana Grande își avertizează de asemenea fanii că problema răspândirii coronavirusului este una extrem de serioasă:

“Aud de la surprinzător de mulți oameni declarații care spun că nu este mare lucru, vom fi bine sau va trebui să ne continuăm viețile cumva. Înțeleg dacă asta este ceea ce credeați în urmă cu câteva săptămâni. Dar vă rog citiți despre ceea ce se întâmplă acum. Vă rog să fiți foarte atenți.”, a transmis cântăreața.

Miley Cyrus

Miley, pe de altă parte, își avertizează fanii să nu facă profizii mai mult decât este cazul în timpul pandemiei globale. A inclus chiar și un clip din show-ul Hannah Montana pentru a-și face mai clară opinia.

Ea a adăugat “Fiți respectuoși. Aveți compasiune. Fiți oameni! Pregătiți-vă pentru distanțarea socială.. Nimeni nu are nevoie de fiecare supă din magazin. Cu cât ne aprovizionăm mai mult, cu atât mai mult se vor scumpi produsele, lăsându-i pe unii fără cele necesare. Este un moment bun să ne oprim.”

Justin Bieber

„S-ar putea să aveți virusul și să nu știți asta. Nu răspândiți boala. Stați cât de mult se poate acasă. Nu plecați în grupuri mari de persoane. Fără baruri, cluburi, restaurante. Spălați-vă des pe mâini. Stați la distanță. Izolați-vă dacă vă simțiți bolnavi. Acum este momentul să ne sprijinim. Nu este vorba doar de tine, ci de noi toți. Vă iubesc. Dacă vă pasă de părinții, bunicii voștri sau de orice prieten, stați în siguranță. Vă mulțumesc”, le-a transmis Justin Bieber fanilor.

sursa UN SITE DE MUZICA