LOADING

Type to search

RCAST.NET
Melodii

Smiley îşi arată numărul de telefon în clipul piesei „Ce mai faci, străine” – „Abia aştept să vorbim”

Share

Dacă ești printre cei care au găsit răspunsul la „ghicitoare”, atunci află că-l poți suna pe Smiley sau îi poți trimite un mesaj, deoarece el susține că abia așteaptă să vorbească cu tine.

Nu e chiar ușor să pui cap la cap numărul, dar nu e nici greu, așa că îți doresc succes, pentru că nu vreau să-ți fur abilitatea de a-ți testa calitățile de detectiv.

„Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzica, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte. Așa că, m-am gândit să dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, că să ne fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm.

Mi-e dor de casă, de toți ai mei și abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea „ce mai faci, străine”, pe unde ai umblat?”, spune Smiley, după cum scrie libertatea.ro.

Cântărețul este momentan în State, încă de la început de februarie, unde face muzică alături de o parte din echipa de la HaHaHa Production.

Mulți sunt cei care au descoperit numărul de telefon, iar Smiley încurajează pe toată lumea la apel: „Am primit deja sute de apeluri și mesaje. Abia aștept să vorbim si să aflăm mai multe unii despre alții.”

sursa UN SITE DE MUZICA