Solistul trupei Metallica a ajuns la dezintoxicare: „Fratele nostru James s-a luptat cu dependenţele timp de foarte mulţi ani”

James Hetfield nu se află într-un moment prea bun al vieții.

Metallica a anunțat că bucata de turneu din Noua Zeelandă și Australia va fi anulată, pentru că James Hetfield a intrat la dezintoxicare. 

Solistul trupei s-ar fi luptat cu dependențele de alcool și substanțe interzise de-a lungul întregii cariere, dar a intrat pentru prima dată la dezintoxicare abia pe la începutul anilor 2000. A urmat o bună perioadă în care Hetfield ar fi stat pe uscat, dar pe 27 septembrie restul trupei a anunțat că acesta a recidivat. 

Citește și: Metallica salvează vieţi în România – a donat 250.000 de euro pentru primul Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din ţară

Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo au scris următoarele pe site-ul oficial al trupei: 

„Ne pare foarte rău să-i anunțăm pe fanii și prietenii din Australia și Noua Zeelandă că suntem nevoiți să amânăm concertele de acolo. Așa cum probabil ați aflat, fratele nostru James s-a luptat cu dependențele timp de mai mulți ani. Acum, din nefericire, a reintrat într-un program de dezintoxicare pentru a se pune înapoi pe picioare.”

Trupa a mai anunțat că intenționează să-și reia concertele din cele două țări imediat ce va fi posibil. Toate biletele vândute pentru concertele programate în Austrailia și Noua Zeelandă vor fi rambursate.

Citește și: Metallica, mesaj de mulţumire pentru fanii români cu un clip video special

De curând, Metallica fusese numită „cea mai bună trupă live din toate timpurile”, iar până în momentul de față turneul lor „Worldwired Tour” a încasat 400 de milioane de dolari.

Citește și: Metallica a fost încoronată „Cea mai bună trupă live din toate timpurile” – a vândut bilete în valoare de 1,4 miliarde de dolari

Sursa: unsitedemuzica.ro