LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Loredana Groza face senzaţie în lenjerie intimă pe Instagram. Cum arată artista la aproape 50 de ani

Share

Vârsta este doar un număr pentru Loredana Groza, care ne-a luat prin surprindere cu o nouă apariție provocatoare pe rețelele de socializare. Loredana este cunoscută pentru stilul nonconformist și ținutele îndrăznețe, însă de data aceasta artista s-a pozat în fața oglinzii într-o pereche de șosete roșii asortate cu un pulover și lenjerie intimă, lăsându-și la vedere formele apetisante, ceea ce a creat un val de reacții printre fani.

„You can leave your socks on” 

Silueta Loredanei este de invidiat la cei 49 de ani, iar judecând după fotografiile postate pe Instagram în ultima perioadă, vedeta muncește din greu la sala de fitness pentru a se menține în formă.

https://www.instagram.com/p/B3CzfFTotyE/?utm_source=ig_embed

Ce au comentat internauții?

Pentru că și-a lăsat o parte din sâni la vedere, cântăreața a fost criticată de unii dintre fani, însă alte comentarii au încurajat-o din plin pentru atitudine.

Fanii Loredanei au reacționat în numar mare cu aprecieri și admirație, însă cu puțin timp în urmă artista a fost criticata din cauza unei fotografii nu tocmai reale.

Arăți incredibil de bine!”

„Daca si eu voi arata asa la varsta de 50 de ani, ma indoiesc, probabil mi-as mai face cate o astfel de fotografie. In definitiv, ea este Lori, artista suprema, ce putem noi sa comentam? Cine o compara cu fatucele astea cantacioase, se inseala amarnic. Am stat in preajma mai multor artiste din noua generatie: Inna, Antonia, Andra.. insa vibe-ul simtit in prezenta Loredanei, a fost de neegalat! Este divina! Un artist complet.”

„Cam mult pentru vârsta ta..”

Lori a trecut printr-o transformare considerabilă în ultima perioadă datorită unor îmbunătățiri făcute la medicul estetician. Este de admirat faptul că vedeta nu s-a ferit în a recunoaște acest lucru, iar întreaga schimbare este vizibil completată și de stilul de viață sănătos al artistei, care apelează des la antrenamente în sala de fitness, pillates sau yoga.

https://www.instagram.com/p/B262DiDiluZ/?utm_source=ig_embed

Sursa: unsitedemuzica.ro