LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Andre – Reset la inima

Share

Ne simțim ca la început de ani 2000, odată cu reunirea trupei Andre, care a lansat piesa “Reset la Inima”. Duo-ul anunța reuniunea la început de lună, iar noua melodie primește un videoclip incendiar, pe care îl puteți urmări în articol.

Au trecut 17 ani de pauză pentru grupul Andre, care s-a reunit în mod surprinzător la începutul lunii iulie 2019. Odată cu acel anunț a apărut și teaserul pentru noul single, “Reset la inima”. Pe lângă acest track urmează o întreagă serie de concerte, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescuau promis fanilor o experiență “wow”.

“Reset la inima” este o piesă veselă, de dans, cu un videoclip plin de vegetație luxuriantă și mișcări lascive. Artistele apar dansând coregrafii complexe alături de trupa de dansatori și pozează ca în revistele glossy înconjurate de cactuși și liane. Sunt și secvențe cu gheață și metal, de dragul unui contrast cu natura cea fierbinte de la început de clip.

Piesă e cu siguranță catchy și se va auzi la TV și radiouri toată vara. Videoclipul este regizat de Alex Ceaușu, iar de muzică și versuri s-au ocupat Vlad Manolache, Ionuț Bacula, Victor Bourosu și Silviu Marian Păduraru (Deepside Deejays).

Trupa Andre se înființa în 1999, atunci când lansa single-ul “Liberă la mare”, devenit mega hit în compilațiile dance ale începutului de mileniu. Duo-ul a avut 6 albume la activ, 1.5 milioane de unități vândute, 4 discuri de platină, un disc de aur și sute de concerte. În plus existau fan cluburi Andre în fiecare oraș din România, dar și foarte mulți fani în exteriorul țării.

Alte hituri din discografia Andre sunt “Noapte de vis”, “Lasă-mă papa la mare”, “Prima iubire”, “Am să îmi fac de cap”, “Flori de tei” și “Fac ce vreau”. În anul 2001, Andre este desemnată “Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite “Reginele muzicii dance”.

Sursa: infomusic.ro