LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

INNA lanseaza single-ul ”Si, Mama” de pe ”YO”, albumul compus integral de artista in limba spaniola

Share

INNA revine cu un nou single ”Si, Mama”, de pe albumul ”YO”, compus integral de artista in limba spaniola si produs de David Ciente.
Piesa ”Si, Mama” este un mesaj din partea unei mame adresat fiicei care doreste sa isi contureze o cariera, la ce si la cine sa aiba grija pe drumul spre succes.

Videoclipul a fost filmat si regizat de Alexandru Muresan si Bogdan Paun (NGM Creative), productie video Loops Production, alaturi care artista a lucrat toate cele 11 piese de pe albumul ”YO”. De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (tinute), Andra Manea (Make-up and Beauty Studio – make-up) si Sorin Stratulat (Beauty District – hair). Look-ul artistei in acest videoclip este minimalist, natural.

”Imi place ”Si, Mama”, este printre piesele preferate de pe album, dedicate tuturor actritelor, cantaretelor, modelelor care incearca sa isi faca un loc in aceasta industrie”, a spus INNA.

In ”Si, Mama”, INNA canta despre avertismentele mamei catre fiica ei de a avea grija la oamenii din jur carora de multe ori nu le pasa, dar care nu trebuie sa te opreasca din a-ti urma visurile.

Ca o surpriza pentru fani, INNA lanseaza si ”Contigo”, un videoclip vertical cu multe elemente grafice, dinamic, realizat tot de NGM Creative, in care artista are un look nou, parul foarte scurt.

Sursa: star-gossip.com