LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Schimbarea la faţă a diavolului! Lucifer dansează pe Subcarpaţi

Share

Nici diavolul nu mai e ce a fost! Nu era de ajuns că întruchiparea umană a lui Lucifer a eliminat orice teamă de păcat printre muritoarele de rând, iar iadul s-a dezghețat de la primele episoade de pe Netflix, acum s-a hotărât din nou să ne surprindă plăcut, în timp ce dansează pe ritmuri românești.

Cum s-a întâmplat?

Totul a pornit de la o provocare lansată personajului principal al serialului Lucifer de pe Netflix, de către Paul Buţa, un meşter popular din Galaţi, care impresionează străinii cu măşti tradiţionale româneşti. Acesta l-a convins pe Lucifer să-i încerce creaţiile, prin intermediul platformei de streaming Netflix, care a venit cu o supriză neașteptată din parte mai multor protagoniști ai serialului.

Tom Ellis, cel care joacă rolul diavolului în seria „Lucifer“, s-a filmat alături de mai mulți colegi, în timp ce a probat măştile artistului român, căruia i-au mulţumit pentru cadou. 

Pe coloana sonoră a videoclipului promovat de Netflix este piesa “Balada românului” de la Subcarpați, care face întreaga atmosferă și mai autentic tradițional românească. GG!

Netflix România a suprins un moment ideal de promovare a producției și a făcut-o în stilul care ne-a cucerit până în prezent. Provocarea lansată de maestrul măștilor s-a potrivit perfect cu data  premierii noului sezon Lucifer, care a fost lansat pe data de 8 mai.

Sursa: unsitedemuzica.ro