LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Carla’s Dreams | Deliric – Dependent (Nocturn: Act 8)

Share

Carla’s Dreams colaborează pentru prima oară cu Deliric, rezultatul fiind o piesă cu introspecții adânci. “Dependent” ne pune în fața unei relații de iubire ce se afundă în deziluzii.

Noul single “Dependent” are muzica și textul semnate de Carla’s Dreams și Deliric, producția purtând amprenta Quick & Alexandru Cotoi. Melodia marchează cel de-al 8-lea act din seria Nocturn, un proiect muzical și video inițiat odată cu lansarea piesei “Praf de stele“.

“Încă una pentru voi până pe 18 mai!
De data aceasta cu un male artist! Deliric!
Îl respectăm mult de tot și ne bucurăm că am reușit să facem împreuna ceva așa… personal.
Așadar! Carla’s Dreams | Deliric – Dependent
Enjoy și v-am cuprins”, a transmis Carla’s Dreams.

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, s-a îndrăgostit de hip hop în copilărie. La 15 ani i-a întâlnit pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Paul, Nwanda, Cedry2k și Carbon, împreună punând bazele grupului Facem Records. După doi ani, în 1999, Deliric formează grupul CTC – Controlul Tehnic de Calitate. Urmează mixatape-uri și colaborări cu nume ca Da Hood și RACLA, în 2002 fiind lansat primul material discografic CTC. Sub pseudonimul Deliric 1 au fost lansate albumele ”Inspecția Tehnică Periodică” (2011) și ”Delicatese” (2013).

Carla’s Dreams pregătește primul mare concert de anvergură al proiectului – “Nocturn“, programat să aibă loc pe 18 mai la Romexpo. Delia este cel mai recent invitat special anunțat. Artista are o colaborare strânsă cu Carla’s Dreams, lucrând împreună pentru piese precum “Cum ne noi“, “Inima“, “Da, mamă“, “Fata lui tata“, și fiind totodată colegi în juriul show-ului X Factor România.

La show-ul Nocturn de la Romexpo vor mai fi invitați ANTONIA, Mark Stam și Vanotek. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 59 și 300 de lei.

Sursa: infomusic.ro