LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Fără Zahăr – Amintire cu hamsii

Share

Umorul trupei Fără Zahăr se menține la cote înalte. Inspirați de tipicele vacanțe low cost de 1 mai, Bobi și Bobo scot la iveală în noul videoclip “Amintire cu hamsii” două personaje desprinse parcă din universul “Las Fierbinți”.

Călătorim alături de Fără Zahăr pe litoralul românesc, unde altundeva decât la Neptun. Pe plajă îi întâlnim pe Stela și al său bărbat, două personaje simpatice, care trăiesc experiența mersului la mare în stilul clasic, pe bani puțini. Piesa “Amintire cu hamsii” este condimentată cu referințe “culturale” și umor cu nuanțe subtile de sarcasm, intrând cu ușurință pe lista hiturilor underground ale verii 2019.

Trupa Fără Zahăr și-a început activitatea în 2001, la un cenaclu cultural din Iași. Din componența actuală  fac parte Bobi Dumitraș (chitară acustică, voce), Bobo Burlăcianu (voce, chitară electrică) – amândoi din Dorohoi și ieșenii George Maxim (bas) și Alex Neagu (tobe). Fără Zahăr a debutat discografic la Zone Records în septembrie 2003 cu „Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului”.

Primul videoclip a fost filmat pentru cunoscuta melodie satirică „Sandu”, care a împlinit recent 12 ani de la lansare. Au urmat în 2004 „D’la sate” şi „Hip-hop ş-aşa”. Următoarele două albume sunt: „Episodu’ 2 de la Dorohoi” (2005) și „Neamul lui Peneș Curcanul” (2008). Fanii s-au mai bucurat de clipuri la piese precum „6/49″ (2005), ” Cățaua” (2005), „Lav Stori” (2007), „Dunitru” (2009), „3PM” (2010).

Sursa: infomusic.ro