LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Primul trailer pentru “Gladiator 2” este aici – VIDEO

Share
primul-trailer-pentru-“gladiator-2”-este-aici-–-video

Tonul trailerului e ciudat, pentru că e injectat cu o doză de umor destul de mare şi are alura unui film de acţiune ceva mai “blockbuster” decât primul. Primul “Gladiator” miza pe autenticitate (plus minus un avion sau ceas uitat la mână), pe actorie la nivel de Oscar, pe dialoguri şi monologuri fabuloase. Acum trailerul la “Gladiator II” începe cu Denzel Washington râzând ca în “Training Day”.

Cap de afiş sunt Pedro Pascal şi Paul Mescal, care se vor înfrunta în faţa lui Denzel. Acesta este un puternic vânzător de arme, care are la degetul mic protipendada Romei, dar vrea să ducă la prăbuşirea sa. Îl vedem şi pe Joseph Quinn, simpaticul rocker pletos din “Stranger Things”, recent protagonist în noul “A Quiet Place”, ca un soi de împărat corupt, pe urmele celui jucat de Joaquim Phoenix.

“Gladiator II” are premiera pe 22 noiembrie 2024 şi este un sequel pentru filmul din anul 2000. Scenariul a fost scris de acelaşi David Scarpă, iar de regie s-a ocupat tot Ridley Scott. Povestea îl urmăreşte pe Lucius, fosta figura regală, care devine un gladiator după ce se găseşte sub ocupaţia generalului Marcus Acacius. De-a lungul anilor Scott a tot propus un sequel, vorbimd chiar cu Russell Crowe, în ciuda faptului că el moare la finalul primei părţi.

Trailer:

Se discuta şi despre viaţa de apoi la romani şi diferite alte perioade istorice. Filmul a fost anunţat în 2018, iar Paul Mescal a fost anunţat că protagonist în 2023. Lucius este nepotul lui Marcus Aurelius şi fiul Lucillei, el trăind în Numidia, care ajunge ocupată de romani. Pedro Pascal îl joacă pe Marcus Acacius, un general Roman care a fost antrenat de Maximus.

Connie Nielsen revine că Lucilla, mama lui Lucius, iar Denzel Washington este Macrinus, un promoter şi deţinător de gladiatori, traficant de arme şi negustor pentru armate. Joseph Quinn este împăratul Geta, iar Fred Hechinger este împăratul Caracalla, fratele lui Geta. Bugetul peliculei este între 250 şi 310 milioane de dolari. Premiera filmului este pe 22 noiembrie 2024.

 » Citește continuarea pe pagina autorului