LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Lenny Kravitz va avea un concert în România; Vine la UNTOLD 2024 conform teaserelor

Share
lenny-kravitz-va-avea-un-concert-in-romania;-vine-la-untold-2024-conform-teaserelor

Fanii au reacţionat la postare imediat, recunoscând că e vorba despre reputatul artist, care tocmai ne-a oferit un single nou, “Human”. Muzicianul va lansa în 2024 un album nou, “Blue Electric Light”, care soseşte pe 24 mai 2024. De pe el au fost deja extrase două single-uri, “TK421”, în octombrie 2023 şi “Human”, pe 22 martie 2024. Acesta din urmă a avut premiera chiar în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Acesta este primul LP de la “Raise Vibration” din 2018 încoace şi îl găseşte pe Lenny Kravitz mai în formă ca niciodată, atât muzical, cât şi fizic. Asta deşi împlineşte 60 de ani în acest an, dar în videoclipul “TK421” apare nud şi arătă cu cel puţin 30 de ani mai tânăr.

Muzicianul pregăteşte şi un turneu, care îl va aduce în toată Europa. Se numeşte “Blue Electric Light Tour” şi începe pe 23 iunie, în Hamburg. Include şi opriri în Olanda, Belgia Franţa, Italia, Elveţia, Cehia, Polonia, Croaţia şi Ungaria. UNTOLD Festival 2024 are loc între 8 şi 11 august 2024. Lenny e în Bulgaria pe 6 august şi în Austria pe 11 august, deci probabil pe 8, 9 sau 10 august va fi la UNTOLD.

La UNTOLD 2024 urcă pe scenă Dimitri Vegas, Martin Garrix, Carl Cox, Swedish Huse Mafia, Sam Smith şi Timmy Trumpet, dar lista e în continuă extindere. Este ediţia cu numărul 9 a festivalului de la Cluj-Napoca. Anul trecut au fost pe scenă Ava Max, Alok, Steve Aoki, Boris Brejcha, Imagine Dragons, Salvatore Ganacci, Thievery Corporation, David Guetta şi Armân van Buuren.

 » Citește continuarea pe pagina autorului