LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Filmul-concert “Taylor Swift: The Eras Tour” va fi disponibil pe Disney +

Share
filmul-concert-“taylor-swift:-the-eras-tour”-va-fi-disponibil-pe-disney-+

Taylor Swift în filmul-concert “The Eras Tour” │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Albume noi Taylor Swift lansează un nou album – “The Tortured Poets Department” – TRACKLIST

Sursele de inspirație ale lui Taylor Swift par inepuizabile, artista declarând că a pregătit un nou album de studio. Se intitulează “The Tortured Poets Department” și urmează să fie lansat pe 19 aprilie. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

acum 3 zile

pe

05/02/2024

Videoclip Taylor Swift - Bejeweled

Videoclip Taylor Swift – Bejeweled │ FOTO: captură YouTube

Taylor Swift a fost una dintre marile câștigătoare ale Premiilor Grammy 2024. Artista de 34 de ani a plecat acasă cu două trofee pentru discul “Midnights”. Este vorba despre “Albumul anului” și “Cel mai bun album pop”. Odată cu această reușită, Swift a devenit primul artist care a obținut de patru ori trofeul “Albumul anului”.

În discursul de acceptare a trofeului pentru “Albumul anului”, Taylor Swift a declarat că în ultimii doi ani a lucrat la un nou material discografic, intitulat “The Tortured Poets Department”.

“Bine, acesta este cel de-al 13-lea Grammy al meu, numărul meu norocos. Nu știu dacă v-am spus vreodată asta. Vreau să le mulțumesc membrilor Academiei de Înregistrări pentru că au votat astfel, dar știu că modul în care a votat Academia de Înregistrări este o ilustrare directă a pasiunii fanilor. Așa că vreau să le mulțumesc fanilor, spunându-vă un secret pe care l-am păstrat față de voi în ultimii doi ani, și anume că noul meu album va apărea pe 19 aprilie. Se numește . O să merg chiar acum în culise să public coperta. Vă mulțumesc! Vă iubesc!”

Într-adevăr, cântăreața a postat la scurt timp o imagine cu ceea ce pare a fi artwork-ul albumului, dar și o imagine cu câteva versuri scrise de mână. Textul este semnat: “Cu stimă, Președintele “.

TRACKLIST “The Tortured Poets Department”:

 1. Fortnight [ft. Post Malone]
 2. The Tortured Poets Department
 3. My Boy Only Breaks His Favorite Toys
 4. Down Bad
 5. So Long, London
 6. But Daddy I Love Him
 7. Fresh Out the Slammer
 8. Florida!!! [ft. Florence and the Machine]
 9. Guilty as Sin?
 10. Who’s Afraid of Little Old Me?
 11. I Can Fix Him (No Really I Can)
 12. LOML
 13. I Can Do It With a Broken Heart
 14. The Smallest Man Who Ever Lived
 15. The Alchemy
 16. Clara Bow
 17. The Manuscript (Bonus Track)

Taylor Swift a fost nominalizată anul acesta la șase Premii Grammy. Pe lângă cele două premii câștigate, artista a mai intrat în lupta pentru trofeu la categoriile “Cea mai bună interpretare pop solo” (“Anti-Hero”), “Cântecul anului” (“Anti-Hero”), “Înregistrarea anului” (“Anti-Hero”) și “Cel mai bun duo/grup pop” pentru “Karma” (feat. Ice Spice).

Succesul de la Premiile Grammy 2024 nu face decât să completeze o listă deja lungă de reușite ale cântăreței. Doar anul trecut, Swift a doborât recorduri cu Eras Tour și cu filmul-concert care documentează turneul. Pe 7 februarie, artista va relua turneul în Japonia și Australia, apoi ajunge în Europa și U.K., revenind în SUA în octombrie și noiembrie.

Premii muzicale Premiile Grammy 2024: Taylor Swift, Miley Cyrus, Billie Eilish se numără printre câștigători – LISTĂ

Cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy și-a desemnat câștigătorii, printre aceștia numărându-se Taylor Swift,

 » Citește continuarea pe pagina autorului