LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Britney Spears lansează autobiografia “The Woman in Me”

Share
britney-spears-lanseaza-autobiografia-“the-woman-in-me”

“The Woman in Me” este publicată de editura Gallery Books și va ajunge în mâinile fanilor din 24 octombrie. Precomenzile sunt deja disponibile. Potrivit editurii, “The Woman in Me” este o poveste încurajatoare și emoționantă despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță.

În 2021, întreaga lume asculta ce spunea Britney Spears în cadrul unei audieri publice pe tema tutelei sub care s-a aflat aproximativ 13 ani. Dezvăluirea adevărului și a punctului său de vedere au făcut-o pe Britney să scrie o carte despre viața sa. “The Woman in Me” dorește a evidenția puterea muzicii și a iubirii, dar și cât de important este ca o femeie să-și spună povestea, după propriile reguli.

Cântăreața de 41 de ani a dezvăluit vestea printr-un scurt clip. Sunt prezentate coperta cărții și cuvintele:

“Sosește. Povestea mea. În condițiile mele. În sfârșit. Sunteți pregătiți?”

“The Woman in Me” nu a fost singurul proiect întreprins de Britney în ultima vreme. Anul trecut, artista a colaborat cu Elton John pentru “Hold Me Closer”. Piesa a debutat pe locul 1 în topul Billboard dance și electronic, devenind al 14-lea single în top 10 al lui Spears în Billboard Hot 100. Ultimul album de studio al artistei a fost “Glory”, lansat în 2016.

 » Citește continuarea pe pagina autorului