LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Va fi lansat un film biografic despre Bob Marley – TRAILER

Share
va-fi-lansat-un-film-biografic-despre-bob-marley-–-trailer

“Bob Marley: One Love” este realizat cu sprijinul familiei lui Bob Marley și va fi lansat în cinematografe pe 12 ianuarie 2024. Filmul va celebra viața și muzica emblematicului artist, cel care a inspirat generații prin mesajul său de dragoste și unitate.

Publicul poate deja arunca o privire asupra intrigii grație unui prim trailer. Clipul începe cu un concert pe care Bob Marley (Kingsley Ben-Adir) se pregătește să îl susțină în Jamaica. Apoi, sunt prezentate scene cu ascensiunea artistului, secvențe din studiourile de înregistrare și întâlniri cu staruri internaționale.

Între timp, tensiunile acasă, în Jamaica, sunt la cote ridicate din cauza luptelor partidelor politice. Conflictul ajunge la apogeu când rebelii atentează asupra vieții artistului.

“Bob, au încercat să te omoare pe tine și pe soția ta și acum alegi să te întorci acasă în Jamaica pentru a susține un concert despre pace? Nu ți-e teamă pentru viața ta?”, întreabă cineva. Mai târziu, în trailer, părerile lui Marley devin clare: “Viața mea nu este pentru mine. Viața mea este pentru oameni”.

Scenariul filmului este scris de Reinaldo Marcus Green și Zach Baylin. Văduva lui Bob Marley, Rita, și doi dintre copiii lor, Ziggy și Cedella, sunt producătorii peliculei. În ceea ce privește distribuția, ea este completată de Lashana Lynch (Rita Marley), James Norton (Mick Jagger), Tosin Cole, Anthony Welsh, Michael Gandolfini, Umi Myers și Nadine Marshall.

TRAILER “Bob Marley: One Love”:

 » Citește continuarea pe pagina autorului